23948sdkhjf

Lejligheder og erhvervslejemål med attraktiv placering

Kanalvej Etape 2 i Kongens Lyngby er placeret i det herlige kanalvejsområde med natur og den gamle jernbane omkring. Her får beboere og ansatte et dejligt sted at opleve fritid og hverdag.

Kanalvejsboligerne består af tre bygninger med i alt 145 ejerlejligheder til beboelse samt indretning af stueetagerne til erhverv.

Til hver bygning hører endvidere fælles opholdsarealer, herunder gårdarealer, terrasser, gangarealer, brandveje samt udearealerne.

Parkeringskælder er beliggende under alle tre bygninger, med i alt 538 parkeringspladser, kælderarealer til håndtering af affald, teknik- og depotrum samt cykelparkering.

De tre boligblokkes monolitiske karakter understreges af facadens materialitet. En rå betonfacade med stenbruddets facetterede og huggede overflade. Ved indskæringer og huller i stenen - beklædes med træ for at skabe en varm og venlig overflade i mødet med mennesket.

Visionen for området omkring Kanalvej er at skabe et mangfoldigt byliv med en blanding af butikker, virksomheder, kulturelle tilbud, cafeer og boliger. Området lægger med den historiske fæstningskanal og grønne beplantning op til, at Kanalvej kan blive et mødested for alle byens borgere og besøgende.

Fra det livlige torv er der adgang til grønne og frodige gårdrum midt i bygning 1 og 5 med legepladser til børnene og rolige omgivelser til morgenkaffen for både beboere og virksomhedernes medarbejdere, der giver liv og hygge.

Microsofts nye hovedsæde, lejligheder samt en bedre fysisk forbindelse til universitetscampus på DTU vil desuden understøtte kommunens vision om Kongens Lyngby som en konkurrencedygtig vidensby.

Læs om de 4 aktører rolle på Kanalvej:

 



Klar til både små og store opgaver

Læs mere her

 

Smukt projekt med udfordringer

Læs mere her

 

Præcisionsbyggeri på Kanalvej

Læs mere her

 

Faglig stærk kombination løser opgave

Læs mere her

 

Læs hele tillægget omkring Kanalvej her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11