23948sdkhjf

Spæncom leverer største overskud i syv år

Med et overskud på 15 mio. kroner leverede betonelementproducenten Spæncom sidste år det bedste driftsresultat siden 2009, men det får ikke Torben Bloch Nielsen til at juble uhæmmet over præstationerne i det, der har været hans første år på posten som adm. direktør.

- Set i relation til vores historik og det, vi havde planlagt, ser det fornuftigt ud. Men man kan altid diskutere, om niveauet er højt nok i et marked, som er med os, og hvor konkurrenterne leverer overskud, der er noget højere.

Torben Bloch Nielsen henviser til, at flere konkurrerende elementproducenter kan prale af tocifrede overskudsgrader i det seneste regnskabsår, hvor Spæncom altså må lade sig nøje med 2,2 procent.

- Jeg forventer, at vi forbedrer os væsentligt allerede i 2017 sammenlignet med 2016, for ellers har vi sådan set ikke nogen berettigelse i forhold til de andre i branchen, siger Torben Bloch Nielsen, som ikke ønsker at sætte tal på sine forventninger.

De første huldæk er støbt
Han glæder sig over, at Spæncom nu er på rette spor efter at have "skvulpet i vandkanten" en årrække oven på krisen.

Og så fremhæver han, at virksomheden fortsat har et godt navn blandt kunderne i en tid, hvor relationer betyder lige så meget som priser.

I et forsøg på at tilfredsstille kunderne har Spæncom genåbnet produktionen af huldæk på fabrikken i Aalborg, som samtidig er blevet moderniseret for 10 mio. kroner.

De første dæk er netop støbt, men Spæncom-bossen understreger, at der fortsat er plads til mere i virksomhedens pipeline.

- Vi kan i hvert fald se året ud med en fornuftig ordrebog, og vi har da også lidt at lave i 2018, men det er ikke sådan, at vi ikke kan tage mere ind.

Artiklen er en del af temaet Betonelement-producenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111