23948sdkhjf

GSV strømliner sit letvægts rullestillads

Ensartet høj service og kvalitet er strategien bag storindkøb af rullestillads og ansættelse af ny sektionschef for området

G.S.V. Materieludlejning A/S er ifølge en pressemeddelelse i gang med at udskifte og supplere sin beholdning af rullestillads, som fortsat efterspørges massivt af GSV’s kunder.

Stilladsets udførelse i aluminium giver et stærkt letvægtsstillads, som gør montage hurtigere og lettere. På den måde kan GSV hjælpe kunden med at blive mere effektiv og i sidste ende at spare penge.

Store mængder
Sikkerheden er ligeledes i højsædet. Der er indkøbt store mængder med dobbelthegn og afstivning med håndliste, hvilket giver et endnu mere robust stillads, samtidig med at det praktisk talt gør det umuligt at lave opstillingen forkert. Endelig har GSV også købt en version af stilladset med aluminiums fodlister, så der er med direktør for produktudvikling, Birger Hansens ord, tale om luksusversionen af Instant rullestillads.

- Inden det nye rullestillads indgår i udlejningsflåden bliver det mærket med GSV, DRA-certificeringsmærke og en QR kode. Kunden kan ved at scanne denne kode få adgang til montagevideo samt brugervejledning, fortæller Birger Hansen.

- Vores kunder efterspørger i stadig højere grad video i stedet for den trykte brugervejledning, da video er nemmere tilgængeligt og et bedre medie til vejledning, tilføjer han.

Ny mand får ansvaret
Den nye sektionschef for Arbejdsplatforme og Stillads i GSV, Lars Risager glæder sig til at styrke den ensartethed i kvalitet og service, som GSV indfører over hele landet.

Han har en fortid som rustfri klejnsmed og som projektleder i byggebranchen, så han har både teknisk indsigt og stort kendskab til kundernes behov.

- Vi har vores centrale stillads logistikcentre med alle former for stillads i henholdsvis Hedehusene og Brabrand. Da netop rullestillads hentes fortrinsvis af kunderne selv, vil denne stilladstype fås hos alle GSV’s mange materielafdelinger i Danmark. På den måde gør vi det nemt og hurtigt for kunden at afhente rullestillads selv.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141