23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra MT Højgaard og Freja

MT Højgaard
Trine Vejsgaard, 43 år, er ansat som afdelingschef i Design & Engineering Byggeri Vest hos MT Højgaard.

Trine Vejsgaard er uddannet diplomingeniør m/ linjebetegnelse Konstruktionsingeniør. Hun kommer fra en stilling som Projektchef i Orbicon.

Hun har fra sin karriere stor erfaring med projektledelse og projektering af konstruktioner blandt andet fra sin tid hos Sweco, Bastion og Søren Jensen.

Trines ansvar bliver blandt andet at udvikle forretningsenheden Design & Engineering i Vestdanmark og at understøtte kunder og projekter i forhold til ingeniørrådgivning, projektering og design af byggeprojekter.

Silas Johansen, 34 år, er ligeledes ansat som afdelingschef i Design & Engineering Anlæg Vest.

Silas Johansen er uddannet civilingeniør og kommer fra en stilling som General Director på MT Højgaards kontor i Vietnam. Han har været ansat i MT Højgaard siden 2008.

Silas bliver ansvarlig for at udvikle forretningsenheden Design & Engineering Anlæg i Vestdanmark og at understøtte kunder og projekter i forhold til ingeniørrådgivning, projektering og design af anlægsprojekter. 

Freja
Freja ejendomme introducerer en ny netværksorganisation, og adm. direktør Karen Mosbech og direktør Carsten Rasmussen udvider ledelsen med øget fokus på teamsamarbejde internt i organisationen.

Lisbeth Nørskov Poulsen, projektleder, udnævnes til udviklingschef, og Per Kondrup, erhvervsmægler, udnævnes til salgschef.

I forbindelse med ændringen af organisationen udvider Freja ejendomme medarbejderstaben med to nye erhvervsmæglere og en cand.merc. med speciale i forretningsudvikling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128