23948sdkhjf

Ny motorvej klar til supersygehus

Transport-, bygnings- og boligministeren åbner Messemotorvejen til det kommende regionshospital i Gødstrup

Kr. Himmelfartsferien sluttede med rød/hvide silkebånd vest for Herning.

Søndagen startede med motionsaktiviteter på den endnu uåbnede motorvej, arrangeret af Herning Idrætsråd, og kulminerede med transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesens snoreklip, som markerede åbningen.

Det nye stykke motorvej strækker sig 10 kilometer vest om Herning og går fra Sinding til Snejbjerg. Fra Messemotorvejen er der via til- og frakørslen Herning NV forbindelse til det kommende regionshospital i Gødstrup. Og allerede til næste år kommer Messemotorvejen til at føre videre over i Holstebromotorvejen, som åbner inden udgangen af 2018.

Frihed og jobmuligheder
- Messemotorvejen skaber en trafiksikker forbindelse til det nye regionshospital i Gødstrup, der bliver til stor glæde for patienter, pårørende og personale. Og når hele motorvejen åbner næste år, vil man kunne køre på motorvejen fra det nordvestlige Jylland videre hele vejen ud i Europa, sagde ministeren i forbindelse med åbningen, og understregede, at det giver vækstmuligheder for erhvervslivet, som bidrager til fremgang i hele regionen.

- Det giver også større frihed og jobmuligheder for den enkelte, når man nemmere kan pendle til og fra regionen, tilføjede Ole Birk Olesen.

Når hele Holstebromotorvejen åbner, anslår Vejdirektoratet, at man som trafikant vil kunne spare 15 minutter i rejsetid mellem Herning og Holstebro.
Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093