23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe

Moe
Thomas Perkov, civilingeniør, er ansat som fagingeniør i IKT & BIM Teknisk Revision i Renovering & Nybyg hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i København. Thomas kommer fra en stilling som videnskabelig assistent på DTU, som en del af EU forskningsprojektet RIBuild, der udvikler guidelines til installation af indvendig efterisolering i historiske bygninger. 

Troels Schmidt Lindgreen, civilingeniør i lyd og akustisk teknologi, er ansat som specialist inden for akustik. Troels har de seneste seks år været akustiker og projektleder hos Alectia. 

Rune Naundrup Dahl, elinstallatør, er ansat som fagingeniør, bygnings-el, til Projektering på hovedkontoret i København. Rune har syv års erfaring fra henholdsvis Mariendal Electrics og Strøm Hansen. 

Jesper Lillelund, diplomingeniør, er ansat som projektchef, trafikplanlægning i København. Jesper har 17 års erfaring, de seneste ni år som seniorrådgiver hos Sweco A/S. 

Peter Ehlert, diplomingeniør, er ansat som seniorfagingeniør, energiinstallationer, til Energi på hovedkontoret. Peter har 16 års erfaring, blandt andet fra P.A.P A/S.

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141