23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Brolæggerlauget og Domea.dk

Brolæggerlauget 
Claus Johnsen, oldermand, er på Brolæggerlaugets generalforsamling blevet genvalgt for to år. Samtidig blev bestyrelsesmedlemmerne Nicolai Palm Hougaard Svendsen og Kasper Thomsen valgt til tage endnu en tørn i bestyrelsen.

Brolæggerlauget bestyrelse ser herefter sådan ud: (fra venstre) Nicolai Palm Hougaard Svendsen fra Scheller, Hougaard & Petersen A/S, Carsten Grumsen, Arkil A/S, Theis Sterndorff, Køge Brolæggerfirma ApS, oldermand Claus Johnsen, Johnsen Brolægning og viceoldermand Stef Heykoop, Dan Jord A/S. Bestyrelsesmedlem Kasper Thomsen, P.P. Brolægning A/S, er ikke med på billedet.

Domea.dk
Erik Lønne Gottfredsen, regionsdirektør, kan fredag 2. juni fejre 25 års jubilæum hos Domea.dk. 53-årige Erik Lønne Gottfredsen er uddannet bygningskonstruktør og har en baggrund som både tømrer og byggetekniker.

Han blev i 1987 ansat ved arkitekt- og ingeniørfirmaet Thomsen & Krogh i Haderslev. I 1992 gjorde han sit indtog i den almene boligbranche. Først som driftschef og siden som byggekonsulent i Dansk Boligselskab.

I 2001 blev Erik udnævnt til regionschef i Frederikssund, og i 2003 regionschef i Haderslev. Som en del af den daglige ledelse var han en af hovedspillerne i den fusion, der skabte Domea, som siden fik ".dk" med i navnet. Siden blev han regionschef i Syd- og Sønderjylland og sideløbende både indkøbschef og konstitueret regionschef i Nordjylland.

I 2013 blev han regionsdirektør i Domea.dk Vest med hovedsæde i Vejle.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125