23948sdkhjf

Planlægning sikrer godt flow på byggepladsen

Anker Hansen er en erfaren entreprenørvirksomhed, som varetager entreprise 01 på renoveringen af Brøndbyparken. Entreprisen dækker blandt andet over opførelsen af ny skalmur, stålkonstruktioner, altaner, nedrivning og tagforlængelse. Foruden det har Anker Hansen en stor opgave i at håndtere hele byggepladsen omkring Brøndbyparken. Byggepladsen er meget stor, og virksomheden skal løbende stå for udlægning af jernplader, stisystem til beboere, afskærmning, strøm, toiletvogne og meget mere.

Anker Hansen har heldigvis stor erfaring indenfor netop styring af byggepladser.

- Vi har lavet byggeplads mange gange før. Det er de samme foranstaltninger, der gælder, når der er beboere tilstede, også selvom det er på et meget stort areal, som det er tilfældet på Brøndbyparken, siger Erik Kamper, projektchef hos Anker Hansen.

Virksomheden er i fuld gang med alle sine opgaver. Den erfarne entreprenør er lige gået i gang med et helt nyt fælleshus på 700 kvadratmeter, der ligger i det Nordøstlige hjørne af boligområdet. Her støber Anker Hansen ydervægsfundamenter og laver udgravninger til huset, udfører terrændæk, graver kloak og trækker kabler.

Brøndbyparken er udbudt i storentrepriser, hvilket betyder, at entreprenørerne er afhængige af, at alle bliver færdige med deres opgaver til tiden. 

 - Det kan være til stor frustration, hvis der ikke er den fremdrift, man selv havde planlagt, der skulle være. Men indimellem er der bare nogle ting, der gør, at man ikke kan komme videre, siger Erik Kamper.

Anker Hansen er heldigvis god til at tilpasse sig, så når uforudsete bump på vejen spænder ben for virksomheden, finder de åbninger, hvor der kan laves andre ting. På samme måde går Anker Hansen meget op i at deltage på planlægningsmøder for at sikre et godt flow på byggepladsen.

 - Vi bruger meget tid på at gå til planlægning og koordineringsmøder, og det gør vi for at få tingene til at lykkes. På møderne kan vi få råbt vagt i gevær i tide, hvis vi kan se nogle potentielle udfordringer forude. På den måde kan man planlægge sig ud af det, og undgå de småsten, der kommer på vejen, slutter Erik Kamper.

Anker Hansen: 

  • Har et stort fokus på aktivering af utilpassede unge i kommuner på tværs af Danmark
  • Arbejder målrettet på at blive det særlige førstevalg i 2020
  • Blev etableret i 1958
  • Har kloakarbejder, jordarbejder, beton og tømrerarbejder i egenproduktion
  • Findes på www.ankerhansen.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109