23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Nordmark Maskinfabrik, AL-vac og KPK Døre og vinduer

Nordmark Maskinfabrik
Morten Mørk, adm. direktør for Nordmark Maskinfabrik A/S, fylder 50 år i morgen, 16. maj. Morten Mørk er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet, og året efter startede karrieren hos Rambøll i Esbjerg.

I 1996 skiftede han til Maersk Olie og Gas, hvor han havde projektering af offshore-konstruktioner som speciale. I februar 2015 blev han hentet til Nordmark Maskinfabrik fra Bladt Industries, og senere indtrådte han i ejerkredsen hos Nordmark. Virksomheden, der har specialiseret sig i bearbejdning af store elementer indenfor bl.a. vindindustrien, har fabrikker i Sæby, Hedensted og Skagen.

I 2015 indtrådte han i bestyrelsen for 2M og er siden marts 2017 næstformand i Sæby Erhvervsforening.

AL-vac
René Sand, 41 år, ansat som salgschef hos AL-vac i Holstebro. Han er uddannet på den daværende Eksportskole i Herning, salgschef i flere virksomheder inden for el og elektronik, møbler, udlejning og vandmiljø, herunder fire år i Tyskland, giver det sammenlagt mere end 20 års erfaring fra salgskontoret at trække på.

Den første tid vil således gå med at få styr på, hvad AL-vac rent faktisk kan tilbyde, og snarest efter skal strategien "ud på landevejen".

KPK Døre og vinduer
Thomas Bach Adamsen, 46 år, er ansat som produktionsleder hos KPK Døre & Vinduer. Thomas får sammen med de øvrige produktionsledere ansvaret for den daglige drift med primære arbejdsopgaver som kvalitetssikring af produktionen og ressourceplanlægning.

Thomas er uddannet møbelsnedker i 1991 og trætekniker i 1994.

Han har i en længere periode arbejdet som konstruktør og produktudvikler og har derudover beskæftiget stillinger som arbejdsleder og teknisk chef. Siden 2013 har han været produktions- og planlægningstekniker hos KPK Døre & Vinduer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093