23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra NCC, Bygma, Københavns Kommune, Center for Byudvikling og ATV

NCC
Flemming Carlsen, bygningsingeniør, er udnævnt til forretningsområdedirektør for Civil Engineering i NCC’s Infrastructure i Danmark. Med udnævnelsen får Flemming ansvaret for NCC’s store anlægsopgaver i Danmark. Flemming har de seneste 10 måneder været konstitueret direktør for området. I de seneste knap syv år, hvor Flemming har været i NCC, har han været med til at udvikle NCC’s anlægsprojekter i Danmark. Flemming er uddannet fra Københavns Teknikum i 1993 og har været ansat i NCC siden august 2010.

Bygma
Peter Pedersen, 52 år, er udnævnt til direktør for Bygma Hillerød, der tæller 45 medarbejdere. Peter Pedersen har en lang karriere i trælastbranchen, senest som direktør for Stark Hillerød. 

Hans Jørgen Kiær, 38 år, er udnævnt til direktør for Bygma Haderslev. Hans Jørgen Kiær kom til Bygma Haderslev som salgschef i 2016. Han kom oprindelig fra en anden branche, men efter endt handelsuddannelse, skiftede karrieren spor og Hans Kiær valgte en fremtid i byggebranchen.

Københavns Kommune, Center for Byudvikling
Kenneth Horst Hansen, der har været konstitueret som planchef i Center for Byudvikling siden første april, overtager chefstolen 1. juni. Han er 31 år, uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet i geografi og byplanlægning. Kenneth Horst Hansen afløser Ingvar Sejr Hansen, der efter 10 år i Økonomiforvaltningen har søgt nye udfordringer i Frederiksberg Kommune.

ATV
Jukka Pertola, adm. direktør for Siemens A/S, er tiltrådt som præsident for Akademiet for de Tekniske Videnskaber. Han afløser Carsten Orth Gaarn-Larsen. Jukka Pertola er civilingeniør og har taget flere lederuddannelser. Han har over 20 års erfaring med virksomhedsledelse og sidder i en række bestyrelser. Senest har han markeret sig i debatten om teknologiudvikling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.581