23948sdkhjf

Kontormarkedet er i fremgang

Forventningerne til værdien på ejendomme i særligt Aalborg og Odense har aldrig været højere

Ikke mindst kontorejendommene forventes at stige i værdi i de kommende år.

Det fremgår af den seneste forventningsundersøgelse fra Ejendomsforeningen Danmark.

Ejendomsinvestorerne forventer, at markedslejen stiger for både kontor, butik, industri og bolig, men der er størst forventninger til stigninger i markedslejen for kontor, hvor forventningerne aldrig har været højere før.

Der er også forventninger til stigende ejendomsværdi for kontorer, selvom der fortsat er en tomgang på 11,9 procent for denne sektor i januar 2017.

- Der har ikke været større forventninger til markedsleje for kontor siden 2011, da forventningsundersøgelsen blev lavet for første gang. En stigende efterspørgsel på kontorlokaler kan bidrage til at få markedslejen lidt op i den kommende tid. Samtidig er det rigtig positivt, hvis den økonomiske tomgang falder på kontor. Der er god kapacitet til at få flere kunder i butikken, siger Morten Marott Larsen.

Industri er den sektor, hvor forventningerne har udviklet sig mest positivt siden sidste år. Forventningerne til markedslejen for industri ligger på et historisk højt niveau, mens der er yderligere fald i tomgang og stigende ejendomsværdi i vente.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109