23948sdkhjf

Som odenseaner er jeg da stolt over at have været med

Murermester Lars Jørgensen ApS har haft mellem tre og otte mand på pladsen under udførelsen af murerentreprisen, hvor de har bygget sokkel i lecablokke, lavet 2000 kvadratmeter indvendige vægge i gasbeton og lagt cirka 80.000 mursten.

- Vi har udført et godt stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Vores medarbejdere er alle meget veluddannede og fagligt kompetente, og de sætter virkelig en ære i at levere et stykke kvalitetsarbejde hver gang. Det bliver da ikke uden stolthed, at jeg også fremover kører forbi ODEON, siger murermester Lars Jørgensen.

Selve arbejdet har kørt upåklageligt, selvom de har været presset på tid af og til.

- Med 20 mand at trække på, har vi kunnet mande op og ned efter behov, og har kunnet udvise den nødvendige fleksibilitet, så det har ikke været et stort problem for os.

Som alle andre på pladsen har de oplevet udfordringer med den manglende plads på byggegrunden.

- Det har været skulder ved skulder, men det er gået langt bedre, end jeg havde turde håbe på, fortæller Lars Jørgensen, der roser KPC for at have haft godt styr på logistikken.

- Det har været småt med plads til materialer og materiel, og det har været udfordrende at styre leveringen af materialer, da der ikke har været plads til at få leveret alt på én gang, men der har været et utrolig godt samarbejde de forskellige faggrupper imellem og en rigtig god stemning. Vi har jo alle haft de samme udfordringer, så alle har gjort deres for at få det hele til at køre.

ODEON var den første opgave, som Murermester Lars Jørgensen har udført for KPC

- Men jeg håber da ikke, at det bliver den sidste, slutter Lars Jørgensen.

Murermester Lars Jørgensen med base i Odense startede selvstændig murerforretning op for ca. 10 år siden. Hovedparten af tiden arbejder firmaet som underentreprenør for de store landsdækkende entreprenørfirmaer, men arbejder også direkte for den enkelte bygherrer.

Murermester Lars Jørgensen ApS beskæftiger 20 medarbejdere og udfører alle former for muret byggeri inklusivt flisearbejde i forbindelse med såvel nybyggeri som renoverings- og reparationsopgaver.

Læs mere på www.murermesterlarsjorgensen.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11