23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco

Sweco
Lars Haagen, teknisk assistent i afdelingen for Elinstallationer i Glostrup, kunne 1. april fejre 25 års jubilæum hos Sweco. Lars er uddannet Teknisk assistent fra 1991 og har i de senere år været en del af teamet, der projekterer installationerne på Det Nye Hospital i Vest, DNV-Gødstrup og er i øjeblikket kontakten med Naviairs driftafdeling i forbindelse med opretning af eksisterende el-dokumentation samt generel vedligeholdelsesdokumentation. 

Kirsten Bæk, teknisk assistent i byggeri i Odense, kunne 15. april fejre sit 25 års jubilæum hos Sweco. Kirsten blev uddannet Teknisk Designer i Odense i 1985. Hun startede sin karriere i Rambøll, men allerede i 1988 gik turen til Axel Nielsen, Grontmij / Carl Bro A/S mv. Med undtagelse af en afstikker til Henry Jensen/Dansk Ingeniør Teknik, så har hun sammenlagt været hos Sweco i 25 år. 

Paul-Apraham Ohannessian, er udnævnt til gruppeleder for byggeledelse i Swecos byggeridivision i Glostrup. Paul har været ansat som projektleder i afdelingen siden 2012 og vil i rollen som gruppeleder få ansvaret for hovedparten af byggelederne og primært være ansvarlig for dette område. 

Ronny Lind, er udnævnt til gruppeleder for arbejdsmiljø i byggeridivisionen i Glostrup. Ronny har været ansat som arbejdsmiljørådgiver siden 2015 og vil i rollen som gruppeleder få ansvaret for medarbejderne inden for arbejdsmiljø og primært fokusere på udviklingen af dette område. 

Jesper Kruse, er udnævnt til gruppeleder for facilities management i Vestdanmark (Kolding/Aarhus). Jesper har været ansat som driftsrådgiver siden 2016 og skal bidrage til arbejdet med Swecos strategi på området. 

Mette Hyrup Vilsen, er ansat som afdelingschef for Bygherrerådgivning i Glostrup. Mette kommer fra en lignende stilling hos Alectia og skal hos Sweco fortsat have fokus på udvikling af afdelingens profil og ydelser samt rådgive kunder. 

René Bjerg Nielsen, er ansat som fagprojektleder i afdelingen for Konstruktioner og Brandrådgivning i Glostrup. René er oplært i konstruktionsafdelingen, hvor han har været i praktik, studiemedhjælper og efter endt uddannelse været ansat som konstruktionsingeniør i to år. René har det seneste år været en smuttur hos Alectia, men vender nu tilbage til Sweco. 

Hans Erik Nyfjord, er ansat som brandrådgiver i byggeridivisionen i Kolding og Odense. Hans kommer fra en stilling som operativ områdeleder hos Beredskab Fyn, hvor han stod for den daglige drift og ledelsen af deltids- og frivillige korpset, samt innovation og udvikling af operativt område.

Hans har gennem en årrække været ansat i forskellige stillinger hos Beredskab Fyn og har bestridt stillinger som Beredskabschef og Beredskabsinspektør hos Nyborg Kommune. Derudover har han være ansat som Brandrådgiver hos Alectia. 

Morten Skyum Eriksen, er ansat som civilingeniør i afdelingen for VVS, Energi og Bæredygtighed i Glostrup. Morten er uddannet Architectural Engineer fra DTU og Morten kommer fra en stilling i Alectia, som rådgivende ingeniør indenfor vvs og ventilation med fokus på laboratoriebyggerier, både nybyg og renovering. 

Kåre Isberg, er ansat som elingeniør i afdelingen for Elinstallationer i Glostrup. Kåre er udlært industrielektriker i 2010 og har arbejdet som Industrielektriker hos DI-Teknik fra 2010 til 2012, hvorefter han har læst på DTU til Diplomingeniør, stærkstrøm med afslutning januar 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125