23948sdkhjf

CBI Danmark skal isolere 90 økohuse

I den lille by Karise, små 50 kilometer syd for København, er det bæredygtige og selvforsynende økosamfund Permatopia under udvikling.

90 åndbare og økologiske rækkehuse skal stå klar til indflytning i slutningen af 2017, og CBI Danmark har fået til opgave at stå for isoleringen af de nye huse.

Permatopia er et bud på en fremtidens byggemetode.  Åndbare og økologiske lavenergihuse i 2 etager, opført i bæredygtige materialer med henblik på at sikre minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed.

Det er miljøvenlige træhuse med et sundt indeklima – og en rigtig god reference for CBI Danmark og deres Isocell papirisolering.

- I dette projekt kommer vi helt ind til kernen i det, vi kan; nemlig at bygge åndbare boliger. Processen giver os en masse viden og erfaring, som vi kan tage med os videre, siger Martin H. Green, konstruktør og teknisk rådgiver hos CBI Danmark.

Allerede til sommer kan Permatopias første generation flytte ind i deres nye boliger. Boligerne opføres i 8 klynger med løbende aflevering. 2 klynger står færdige nu til sommer, 3 klynger til efteråret og de sidste 3 klynger skal afleveres lige inden jul.

Permatopia er tegnet af House Arkitekter som totalrådgivere og med Danakon som ingeniører. SydBo og KPO er bygherrer på projektet. Daurehøj Erhvervsbyg er hovedentreprenør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11