23948sdkhjf

Tag til tusindvis

Hetag Tagdækning har gennemført tagentreprisen på store dele af hospitalet. Med deres mangeårige erfaring og lange tradition indenfor tagpap, har Hetag Tagdækning lagt tagdækningen og isoleringen på bygningsarealerne N1, N2, S3, C-gangen, hospitalets nye kapel, samt det nye center for partikelterapi, DCPT.

Hetag Tagdækning, der til offentlige byggerier leverer bærende tagløsninger af betonelementer, ståltrapezplader og træbaserede tagkassetter, har for at imødekomme hospitalets høje krav til energieffektivitet, monteret tykke lag isolering, så der opnås mindst muligt varmetab. De præcise mængder isolering er i den forbindelse udregnet i samarbejde med Rockwool.

Selvom Hetag Tagdækning er eksperter på deres område, byder ethvert projekt sine egne udfordringer. I DNU’s tilfælde har det enorme byggeprojekt medført en række koordineringsmæssige vanskeligheder.

- Nogle gange finder man ud af, at en problemstilling kan løses på en smartere måde, end den der er tegnet og planlagt. Men ved et projekt i dette omfang er det ikke altid let at ændre, eftersom én ændring kan have konsekvenser for mange entreprenører, siger Morten Philipsen, entreprisechef hos Hetag Tagdækning.

Udover isoleringen er tagarealerne udstyret med sort tagpap, og krydsfiner til hospitalets kapel. Specielt ved projektet DNU, er de mange ventilationsanlæg og hætter, der er placeret på tagene. Hetag Tagdækning har justeret tagdækningen efter installationerne, og haft godt samarbejde med de ansvarlige VVS-installatører. 

- Det er gået godt mellem os og de andre håndværkere på projektet. På mange måder har det faktisk været et standardprojekt for os, men det er jo alligevel spændende at være med til, når det er et prestigebyggeri i dette omfang, siger Morten Philipsen.

Hetag Tagdækning forventer at være færdige sidst på DNU i 2017. Den erfarne virksomhed udfører alle slags tagdækningsopgaver samt renovering for både private, entreprenører og større virksomheder.

  • Virksomheden har i øjeblikket fire til fem mand tilknyttet DNU
  • Hetag Tagdækning blev grundlagt i 1973
  • www.hetagtagdaekning.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109