23948sdkhjf

Moderne parkeringsanlæg på DNU

DNU får et helt moderne parkeringsanlæg med omkring 4.900 parkeringspladser, som allerede er etableret, og yderligere 700 kommer til, når et nyt P-hus bliver opført i løbet af 2017. Her kommer der landingsbane til helikopter på toppen ved akutcentret, som både kan modtage Forsvarets store helikoptere og de mindre gule lægehelikoptere. Placeringen betyder, at akutte patienter, der ankommer med helikopter, fremover kan transporteres direkte ned i akutmodtagelsen via en elevator og dermed komme hurtigere i behandling.

Ved projekterne indenfor sygehusvæsenet administrerer APCOA PARKING flere helt traditionelle parkeringsanlæg med automater – som ved sygehusene ved Herlev, Gentofte, Silkeborg og Horsens - men APCOA PARKING administrerer også anlæg, som bygger på den nyeste parkeringsteknologi med nummerpladegekendelse (ANPR) - som ved OUH og Svendborg Sygehus – og det helt nye anlæg ved DNU.

Uanset teknologiens art er der fokus på tryghed og sikkerhed for brugerne af parkeringsanlæggene - eksempelvis er der et ensrettet flow i P-huset, som giver plads til en fodgængerzone på hver side af kørebanen. I dag kan P-billetterne købes online, og det giver en stor fleksibilitet i hverdagen.

Herudover er den nye videoovervågning state-of-the-art. Kameraernes kvalitet sikrer, at vi kan overvåge hvert et hjørne af parkeringsområderne og zoommæssigt kan vi gå utrolig tæt på, fortæller Daniel Panduro, projektleder hos APCOA PARKING Danmark og tilføjer:

- Fordi hver unit består af mange kameraer, kan vi også zoome ind på et specifikt element, uden at det går ud over resten af overvågningen i området. Det er i den grad med til at skabe tryghed og sikkerhed i området, så man ikke skal bekymre sig, mens man er på hospitalet.

Parkeringsområderne ved DNU er opført som et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP), hvor entreprenøren/bygherren CASA finansierer, etablerer og driver anlægget på kontrakt - hvorefter Region Midtjylland overtager. APCOA PARKING har de seneste år opnået en del erfaring med store projekter - herunder også OPP-projekter - særligt indenfor hospitalssektoren. I disse projekter arbejder APCOA PARKING sammen en entreprenør/bygherrer - eksempelvis som her CASA - og administrerer parkeringsanlæggene, når byggeriet står færdigt.

  • Virksomheden er lokaliseret i 12 lande
  • De tilbyder skræddersyede parkerings- og overvågningsløsninger
  • Havde en omsætning på 326 millioner kroner i 2015
  • Læs mere på www.apcoa.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093