23948sdkhjf

NCC fusionerer danske byggeenheder

Projekterne bliver større og mere komplekse – og det kræver en stærkere organisation.

NCC Danmarks byggedivision tager nu konsekvensen af, at byggebranchen i Danmark bliver mere kompleks, og at kravet til specialisering tager til.

Konkret betyder det, at organisationens egenproduktion sammenlægges med styringsenhederne i henholdsvis Vest- og Østdanmark, og at bæredygtighed rykkes tættere på produktionen.

Palle Bjerre Rasmussen, der er landechef i NCC Danmark, forklarer i en pressemeddelelse, at ændringerne er en del af NCC’s strategi om at være den rådgivende entreprenør.

Tendensen er, at markedet bevæger sig mod flere, meget store projekter. Det betyder større kompleksitet, og i det hele taget ses en stigende grad af eksempelvis installationstungt og bæredygtigt byggeri, der kræver nye og specialiserede kompetencer. Samtidig er kravene til byggehastigheden skærpet.

- De nye krav betyder, at vi som branche skal arbejde på en ny måde. Vi oplever at stadig flere bygherrer ønsker at involvere os tidligt i processen, fordi vi derved kan bringe hele vores værdikæde i spil i rette tid. Det giver os langt bedre mulighed for at sikre en projektering, planlægning og eksekvering af byggeprojekter, der skaber størst mulig værdi for både vores offentlige og private kunder, siger Palle Bjerre Rasmussen i en pressemeddelelse.

Han vurderer, at NCC med den nye organisation vil få bedre mulighed for at udnytte den synergi, der er på tværs af styringsenhederne og egenproduktionen:

- Vi kan bedre allokere vores specialiserede ressourcer til de projekter, hvor der er behov for dem, så vi får dem løst bedst muligt, siger Palle Bjerre Rasmussen.

Læs mere om organisationsændringerne hos NCC Danmark i torsdagens udgave af Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141