23948sdkhjf

Befragter skaber arbejdspladser på Køge Havn

Wind Shipping er en befragtningsvirksomhed på Køge Havn. Virksomheden kan dog meget mere end det, og har løbende udvidet deres aktiviteter på opfordring fra kunder. Wind Shipping varetager derfor nu også klarering og stevedorer aktiviteter. Kundernes indflydelse på udviklingen af Wind Shipping, har kendetegnet virksomhedens snart 25 år i branchen.

 - Kunderne kontakter os, vi har aldrig været på landevejen og hverve kunder, de kommer selv til os. Det er fordi, de hører, at vi er gode til det vi laver, og vi laver det, kunderne be’r os om, siger Peter Wind, ejer hos Wind Shipping.

Der bliver importeret store mængder affald til Køge Havn, som Wind Shipping varetager. Virksomheden losser selv de skibe, der kommer med affaldet, og kører det ud til slutkunden. Wind Shipping har ikke egen maskinpark, men lejer Køge Havns materiel og kranførere, og er på den måde med til at skabe arbejdspladser på Køge havn. 

Gennemsigtighed er alfa og omega for Wind Shipping. De arbejder derfor med åbne bøger, og alle originale regninger bliver fremlagt til kunden.

Wind Shipping har været en del af udvidelsen af det nye Køge Havn, hvor virksomheden har klareret alle de dæksten, der er blevet anvendt til dækmoler. Skibene kom også ind om natten, hvor Wind Shipping stod klar. Virksomheden er nemlig ikke bange for, at arbejde på skæve tidspunkter. Wind Shipping har desuden håndteret mere end 50 skibe, der er kommet med forurenet jord til Køge Jorddepot.

 - Vi er vant til at arbejde med entreprenører. Vores medarbejdere ved, hvordan man færdes på en arbejdsplads, og er fuldt udrustet med sikkerhedsudstyr, når de møder op til opgaven, siger Peter Wind og fortsætter

  - Vi er en virksomhed, der tilpasser os. Vi har kapacitet til yderligere aktiviteter, og vi tror på, at der kommer nye aktiviteter til den nye Køge havn – og det er vi klar til, slutter Peter Wind.

Wind Shipping:

  • Fylder 25 år i 2018
  • Råder over 10 skibe
  • Har siden 1994 været medlem af BIMCO
  • Findes på www.windship.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.076