23948sdkhjf

Baltic Shipping vokser sammen med kunderne

Baltic Shipping er en skibsmæglervirksomhed, der går på fire ben, i og med virksomheden kan varetage både ship-management, skibsklarering, stevedorearbejde og befragtning.

Virksomheden har oplevet stor vækst gennem de seneste fem år, hvor Baltic Shipping er gået fra fem medarbejdere og fire skibe, til 18 medarbejdere og 24 skibe. Væksten tilskriver virksomheden selv de mange ben og den løsningorienterede tilgang til kunden. De fire ben har mange fordele, og giver blandt andet Baltic Shipping mulighed for at optimere transportforløb, når de går ind og varetager lastning, losning og klarering, hvilket i mange tilfælde kan spare kunden for tid og penge.

 - Vi er ikke så sårbare, som de virksomheder der kun tilbyder en af de løsninger, som vi tilbyder. Vi arbejder ud fra et koncept, der hedder, at vi gerne vil være tætte med vores kunder. Vi vækster ikke for væksten skyld, vi vokser sammen med kunderne, fordi værdi for dem, er værdi for os. Vi bliver kun større for at kunne betjene kunderne, siger Ronnie Hulstrøm, direktør i Baltic Shipping.

Baltic Shipping kan varetage stort set al slags gods. Dog er virksomheden ekstra stærk på bulk, og råder over meget af det materiel, som løsgods kræver. Samtidig er virksomheden udstyret til at kunne varetage store projektlaster, såsom store vindmølletårne, som Baltic Shipping jævnligt håndterer.

Det store udvalg af materiel giver Baltic Shipping fleksibilitet til at tilgodese den last, der måtte være på de forskellige havne.

 - Vi har brugt meget tid på at opbygge en portefølje af grej, der gør, at vi kan varetage al slags gods. Vores grej er jo købt for at arbejde, og ikke for at holde stille. Vi flytter gerne materiel rundt mellem havne for at kunne betjene kunderne, siger Mikkel Schmidt.

Filosofien hos Baltic Shipping er at imødekomme kundernes behov, og det afspejler sig i alt virksomheden fortager sig. Til trods for massiv vækst handler det stadig om den personlige relation og kundernes behov

 - Vi sætter ikke os selv i fokus. For os er det ikke så vigtigt, hvad vi tjener på den pågældende opgave, vi kigger mere på, om vi har et set-up at tilbyde kunden, som gør os til en interessant samarbejdspartner. Selvom vi er vokset meget, så er vi stadig den traditionelle skibsmægler, hvor alle får den samme gode og personlige service, som er meget vigtig for os, siger Ronnie Hulstrøm.

Baltic Shipping

  • Etableret i 1950
  • Blev Gazelle virksomhed i 2016
  • GMP B4+ certificeret i april 2017 i håndtering af fodervarer, korn & frø
  • Har kontorer i Frederiksværk, Køge, Korsør, Hundested og København
  • Findes på www.balticshipping.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078