23948sdkhjf

Alsidig teknikvirksomhed har altid ligget på Køge Havn

Andersson Industri- & Marineteknik har ligget på Køge Havn siden 1979. Dengang hed virksomheden Mogens Andersson Skibs-& Motorreparation.

I 1979 havde fiskeriet på Køge Havn sin storhedstid, og Mogens Andersson Skibs-& Motorreparations primære opgaver bestod af reparationer på fiskefartøjer og fragtskibe.

I takt med at fiskeriet blev mindre, bevægede Andersson sig for alvor ud i den øvrige industri. I dag er der stort set ikke det, som teknikvirksomheden på Køge Havn ikke kan lave.

 - Vi laver jo stort set alt. Vi laver så meget forskelligt, da vi ikke er en traditionel smedevirksomhed eller et motor-og hydraulikværksted, vi er sådan lidt det hele. Vi tager så meget på os som muligt, vi synes, det er sjovt at løse mange forskellige ting – det er det, der driver os, siger Mads Andersson, Andersson Industri -& marineteknik.

Andersson råder over egen maskinpark, hvor de drejer, fræser, presser hydraulikslanger samt svejser i stål, rustfrit stål og aluminium. Virksomheden producerer på bestilling, og de ting virksomheden ikke selv kan lave på værkstedet, udliciterer de til kendte samarbejdspartnere, således der altid kan stås inde for kvaliteten. På den måde sørger Andersson for at opgaven bliver løst, og kunden skal kun henvende sig ét sted.

DK Beton, Per Aarsleff og Køge Havn er store kunder hos Andersson, som blandt andet reparerer grabbe, skifter sliddele, svejser slidte dele og laver hydraulik slanger for virksomhederne.

 - Vi er gode til at finde den rigtig løsning. Der er ikke mange, der kan så meget forskelligt, som vi kan hernede. Langt de fleste ting vi kommer i berøring med, dem kan vi løse, men på samme tid ved vi, hvornår vi skal have en specialist ind over, siger Mads Andersson.

Mange af Anderssons opgaver foregår på Køge Havn, hvor en stor del af kundeklientellet er. Lige ved siden af Anderssons værksted ligger Køge Havns værksted, og når de får materiel hjem, der skal repareres, rulles det hurtigt ind ad døren ved siden af hos Anderssons værksted. Det er en ordning, de har haft længe, der ligesom de fleste af Anderssons kunderelationer bygger på lange loyale samarbejder.

 - Vores beliggenhed på Køge Havn er utrolig vigtig for os. Vi er flyttet rundt et par gange, men er altid blevet inde på havnen, og ligger nu på nordsiden. Vi har altid været i området, og kan ikke forestille os, at det skulle være anderledes, siger Mads Andersson med smil i stemmen.

Andersson kører også gerne ud til industrivirksomheder, erhvervsfartøjer og lystbåde rundt omkring på Sjælland og sydhavsøerne.

Andersson Industri- & Marineteknik:

  • Grundlagt i 1979
  • Drives i dag af grundlæggeren, Mogens Andersson og dennes søn, Mads Andersson
  • Har egen maskinpark og har en mindre metalvareproduktion på bestilling
  • Sælger diverse reservedele og marineartikler og står for reparation og service af stort set alle industri- og marinemotorer
  • Er 1090 certificeret til at fremstille bygningsstål
  • Findes på www.andersson-motor.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094