23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Landinspektørkontoret, Rambøll og Orbicon

Landinspektørkontoret
Kristian Baatrup, adm. direktør og partner i Landinspektørkontoret, fylder 40 år i morgen, tirsdag 25. april. Kristian Baatrup er uddannet landinspektør fra Aalborg Universitet i 2002 og indledte sin karriere som byggesagsbehandler og planlægger i Græsted Kommune.

I 2004 skiftede han til det private og blev ansat i det gamle Helsingør-familiefirma. Allerede tre år senere, i 2007 overtog han firmaet som den kun sjette indehaver siden grundlæggelsen i 1884.

I de 10 år har han ført Landinspektørkontoret ind i den digitale verden og sammen med sin partner, Ulrik Thomsen udvidet til i dag 14 medarbejdere med kunder i det private, kommuner og erhverv og kontor i Helsingør og Gilleleje samt et helt nyt i Hellerup for at være tættere på de københavnske kunder i ejendomsbranchen. Her har han navnlig udviklet metoder til optimering af ejendomspotentialet gennem fokus på arealberegninger og uudnyttede muligheder. Han holder af de klassiske dyder inden for faget, som han har suppleret med blandt andet en uddannelse i Mediation. Kunderne oplever det som en løsningsorienteret tilgang, hvor der kan tænkes ud af box’en og skabes bedre løsninger med den rigtige balance.

Kristian Baatrup er medlem af Bankrådet i Danske Bank i Helsingør, Realkredit Danmarks Øst-råd og tilknyttet Bolius som ekspert i løsning af nabokonflikter. Han er desuden certificeret Member Royal Institute of Chartered Surveyors, MRICS. 
 
Rambøll
Brigitte Jarberg, akademiingeniør, er udnævnt til director of pharma operations i byggeridivisionen hos ingeniørvirksomheden Rambøll. Hun kom til virksomheden i år 2000 og har tidligere været ansat i en stilling som ingeniør hos Steensen & Varming. I sin ny stilling skal Brigitte Jarberg bidrage til projekter og kunderelationer indenfor det farmaceutiske marked. 

Orbicon
Jesper Gleitze Nielsen, 37 år, er ansat som markedsansvarlig for renseanlæg og slammineralisering hos ingeniørvirksomheden Orbicon. Han har arbejdet som projektsælger i de seneste 15 år og har tidligere bl.a. været ansat hos leverandørvirksomheden Kardex.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111