23948sdkhjf

Nyt rekordoverskud med et forbehold

JCN Bolig kan for andet år i træk dokumentere, at virksomheden ligger i top 25 procent

Regnskabsåret 2016 bød på et nyt rekordoverskud hos JCN Bolig, som forbedrede driftsresultatet fra det foregående regnskabsår med nogle få hundredetusinde kroner. Anderledes forholder det sig dog, hvis man ser på resultatet før skat hos JCN Bolig. Her faldt indtjeningen med en god million kroner, mens forskellen bliver endnu større, når man ser på årets resultat efter indbetaling af skat.

- Det kan se lidt sjovt ud, når man sammenligner tallene, men det skyldes, at vi fik indtjeningen for et enkelt projekt i et andet selskab. De penge skulle så føres over i JCN Bolig, hvor de kom ind som et finansresultat. Så det er ovre i den regnskabstekniske afdeling og har ikke noget med driften at gøre som sådan, siger direktør og medejer Flemming V. T. Rasmussen til Licitationen - Byggeriets Dagblad om de forskellige tal.

Han glæder sig overordnet over 2016-regnskabet, som levede op til forventningerne på de tre parametre, der er vigtige for virksomheden.

- Det er et meget tilfredsstillende årsresultat. Vi måler det ikke kun på det finansielle, men også på kunde- og medarbejdertilfredsheden, og her kan vi for andet år i træk dokumentere, at vi ligger i top 25 procent herhjemme. Det var et mål, da vi lagde strategien om for fire år siden, så det er vi selvfølgelig tilfredse med.

Ikke fyldt op
JCN Bolig arbejder ud fra en målsætning om at vokse 20 procent på toplinjen hvert år, mens overskudsgraden skal ligge på den gode side af fem procent.

- Hvis væksten er større end det, kan det være svært at styre. Og hvis den er meget under, kan det være svært at skabe udvikling i virksomheden, siger Flemming V. T. Rasmussen om baggrunden for målsætningen, som JCN Bolig efter alt at dømme også kommer til at efterleve i det indeværende regnskabsår:

- Vi er rimeligt godt dækket af i 2017. Vi er ikke fyldt op, men ordrebeholdningen er tilfredsstillende.

Læs mere om JCN Bolig: JCN Bolig indtager København

JCN Bolig A/S
Tusind kroner 2016 2015
Bruttofortjeneste 33.426 33.339
Res. af ordinær drift 16.189 15.878
Årets resultat 12.360 17.287
Balancesum 88.895 72.023
Egenkapital 32.025 27.845
Antal ansatte (gennemsnit) 69 60
Regnskabet blev afsluttet 31. december 2016
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156