23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Bertelsen & Scheving Arkitekter, Scantruck, Patrade, Bøttcher Fog og Ardex

Niras
Thea Nørskov Henriksen, 25 år og civilingeniør, er ansat som bygningsingeniør hos Niras.

Hun afsluttede for nylig sin ingeniøruddannelse, men har arbejdet som studentermedhjælper hos Niras siden 2013 med spændende opgaver som at omdanne Carlsbergs gamle bryghus fra 1900-tallet til et topmoderne oplevelsescenter.

I sit speciale 3D-modellerede den unge ingeniør hele geometrien i Opalen - en ny tilbygning til Ingeniørforeningen i Danmarks hovedkvarter i Købehavn - og analyserede forskellige statiske principper med udgangspunkt i en dobbeltkrum gridshell af træ. I Niras får Thea Nørskov Henriksen sin base i firmaets konstruktionsgruppe og skal primært arbejde med konstruktionsdesign og -modellering.

Bertelsen & Scheving Arkitekter
Maria Wedel Søe, 34 år, er udnævnt til COO (chief operating officer) hos Bertelsen & Scheving Arkitekter ApS og får dermed en ledende rolle i tegnestuens daglige aktiviteter og udvikling. Hun kommer fra en stilling som projektleder hos Slots- og Kulturstyrelsen. Læs mere på mandag, når vi bringer et portræt af Maria Wedel Søe. 

Scantruck
Jørn Rauff Larsen, 49 år, rykker fra udleje til salg af entreprenør- og landbrugsmaskiner i stillingen som salgschef i Scantruck Østdanmark med base i Ringsted. 

Patrade
Xena Steiner, ingeniør i sundhedsteknologi fra Aarhus Universitet, er ansat som patentkonsulent på Patrades hovedkontor i Aarhus. 

Bøttcher Fog
Lars Karup, 47 år, er ansat som serviceleder hos Bøttcher Fog, Aut. El- & Teknikinstallatør. Han kommer direkte fra en tilsvarende stilling som servicechef. Han startede sin karriere som elektriker, og gennem supplerende og opkvalificerende lederkurser har han de seneste 11 år siddet i en lederstilling. 

Ardex
Frank Henriksen, teknisk rådgiver, fejrer her i april 25 års jubilæum i Ardex.

Han blev i 1983 udlært som murer, tog eksamen som bygningskonstruktør i 1991 og har gennem årene løbende udbygget fagligheden, så han i dag er en af landets førende fageksperter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187