23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Drytech og Knauf

Drytech
46-årige Morten Birk Holst er tiltrådt som konsulent i virksomheden Drytech, der er specialister i at udtørre fugtige kældre.

Her bliver han ansvarlig for salg af anlæg i Nord- og Østjylland, som kan hjælpe husejere med at komme problemer med opstigende grundfugt i kælderen til livs med simple elektriske installationer.

Han har tidligere været indehaver af virksomheden Alt i Automater, der blandt andet solgte slik-, vand- og kaffeautomater. Senest har Morten Birk Holst som selvstændig i Holst Assistance udført håndværksarbejde for private ved blandt andet at sætte huse i stand.

Han har desuden en 10-årig karriere bag sig som politiassistent i Østjyllands Politi.

Knauf
Byggematerialeproducenten Knauf har ansat tre tømrerrådgivere, som med base i henholdsvis Jylland og på Sjælland skal rådgive tømrere i hele landet, som arbejder med store og små opgaver inden for nybyggeri og boligrenovering. Det skal både ske ved besøg ude på byggepladserne og ved møder og arrangementer i trælasterne.

De tre tømrerrådgivere har været i gang siden 1. marts og allerede nu, kan håndværkerne møde dem i trælasten, til fyraftensmøder og ude på de enkelte byggepladser, hvor de vil være klar med nye input til værdiskabende løsninger med gipsplader.

Christian Karlskov Thøgersen skal dække Jylland fra Århus og sydpå samt Fyn. Rasmus Hammerlund Kokholm dækker Jylland fra Århus og nordpå, mens René Lennert vil tage sig af Sjælland.

Knauf er en del af Knauf Gruppen og producerer byggeplader, stålskeletter og facadekonstruktioner samt til spartelprodukter og akustiklofter. Knauf Gruppen er en af verdens største producenter af byggematerialer med 220 produktionssteder og 26.500 medarbejdere i over 80 lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096