23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Spar Nord Leasing, Milton Megatherm A/S, Milton Megatherm A/S og Sweco

Spar Nord Leasing

Morten Frederiksen, 40 år, er ansat som kundechef i Spar Nord Leasing.

Han kommer fra en stilling som lastbil-sælger hos MAN Trcuk & Bus og skal fremover rådgive Spar Nord Leasings transportkunder i Jylland og på Fyn om finansiering af transportmateriel. Tidligere har Morten arbejdet som National Service Contract Manager hos Volvo Trucks.

Milton Megatherm A/S

Mads Mathiasen, VVS installatør, er ansat som salgskonsulent i Milton Megatherm A/S med ansvaret for Fyn og Sydjylland. Mads har tidligere drevet egen VVS-virksomhed i Brande.

Peter Mentz, VVS installatør, er ansat som salgskonsulent i Milton Megatherm A/S med ansvaret for Nordsjælland. Peter har tidligere drevet egen VVS virksomhed i Helsingør.

Sweco

Sara Bejstrup Jessen, projektleder, er ansat i Projekt- og Byggeledelse. Sara kommer fra en stilling som projektleder hos Novo Nordisk og har tidligere arbejdet hos Geo og MT Højgaard.

Jonas Sandfeld Larsen, diplomingeniør, er ansat som VVS-ingeniør i Kolding. Jonas er nyuddannet diplomingeniør i bygningsteknik fra Syddansk Universitet, hvor han har fået indblik i en lang række områder inden for byggefaget, bl.a. byggeledelse, konstruktioner og økonomi.

Lasse Tornfeldt Sørensen, brandmand, er ansat som brandrådgiver i Kolding. Lasse kommer fra en stilling som byggesagsbehandler hos Middelfart Kommune, hvor han har arbejdet med mange forskellige opgaver relateret til brand. Derudover har Lasse arbejdet hos Middelfart Brandvæsen, først som brandmand og efterfølgende som vagthavende indsatsleder. I øjeblikket er Lasse i gang med afslutningen af sin Master i Brandsikkerhed ved DTU.

Dennis John Hardmann, civilingeniør, er ansat som konstruktionsingeniør i Kolding. Lasse er nyuddannet civilingeniør i konstruktionsteknik fra Syddansk Universitet. Her har han bl.a. beskæftiget sig med dimensionering af betonkonstruktioner, stålkonstruktioner, kompositbetonbjælker og geotekniske konstruktioner.

Rasmus Bering, projektdirektør, kunne 9. marts fejre 10 års jubilæum hos Sweco. Rasmus blev ansat i 2007 som konstruktionsingeniør i Byggeridivisionen i Aarhus. Siden da har der været fart på karrieren, og han har bestridt stillinger som fagleder, projektleder, projektchef og nu projektdirektør.

Mindeord

Erik Schultz Petersen, entreprenør, er stille sovet ind 22. marts. Erik Schultz Petersen var tidligere medejer og direktør for nedbrydningsfirmaet Villy C. Petersen A/S. Erik har som 2. genereration i familiefirmaet, sammen med sin bror Jørgen Schultz Petersen, drevet firmaet i mere end 30 år, med utallige referencer på deres CV, her skal blot nævnes Danmarks Nationalbank, Otto Mønsteds Margarinefabrik, NKT, Siloerne på Tuborg samt mange flere.

Erik Schultz Petersen var en ildsjæl, der brændte for sin branche og for at arbejdet skulle gøres rigtigt og ordentligt. Af samme grund gik han med ildhu ind i arbejdet med at starte nedbrydningssektionen under Dansk Byggeri, og var den første formand for sektionen i mere end et årti. Han kæmpede sammen med den øvrige bestyrelse for, at nedbrydningsbranchen skulle anerkendes som et professionelt og troværdigt erhverv.

Erik Schultz Petersen efterlader sig hustru og to sønner, Frank og Jan, der begge fortsat er aktive i nedbrydningsbranchen.

Æret være hans minde.

Bisættelsen finder sted  fredag 31. marts kl. 11 i Store Magleby Kirke.








Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127