23948sdkhjf

Svensk messe indtager København

Bella Center i København lægger haller til Ejendomsmessen onsdag og torsdag i denne uge

Igennem 10 år har messearrangøren Easyfairs afholdt en ejendomsmesse i Sverige, der er blevet til et af Nordeuropas største koncepter inden for fagmesser i ejendomsbranchen.

Nu udvider Easyfairs messen til København, hvor Bella Center onsdag og torsdag i denne uge lægger haller til Ejendomsmessen.

Messen henvender sig til aktører inden for fast ejendom og ejendomsinvesteringer og over 100 udstillere er tilmeldt med stande, hvor de præsenterer branchenyheder. Desuden afholder arrangørerne 35 seminarer fordelt på to scener.

Cheføkonom på talerstolen
- Det er utroligt spændende, at vi endelig arrangerer dette vellykkede koncept i Danmark. Ejendomsmessen bliver det naturlige mødested for ejendomsbranchen, der alt er samlet på ét sted. Et sådant forum har branchen efterspurgt - og endelig er det her, siger messechef Pernille Scheftelowitz i en pressemeddelelse.

Blandt oplægsholderne er Danske Banks cheføkonom Las Olsen, der vil tale om udsigterne for dansk økonomi og udviklingen på boligmarkedet.

Finansmanden Lars Tvede, der har skrevet flere bøger om international business, har ligeledes meldt sin ankomst og hans foredrag handler om hvordan den vestlige verden bliver mere kreativ.

Værtsbyen København kommer også under lup, når hovedstadens stadsarkitekt Tina Saaby giver sit syn på, hvordan ledelsen i Københavns Kommune udfører byplanlægning for at opnå et aktivt og sundt liv for forskellige målgrupper.

Kommunen ligger i sin vision fokus på at planlægge byen, så folk kan bruge mere tid udendørs ved blandt andet at satse på grønne områder mellem bygninger, stille pladser og legepladser, så forældre bliver tiltrukket af områderne.

Derudover vil Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL) tale om energibesparelser og hvordan København og Danmarks skal arbejde for at opnå energieffektivitet inden for ejendomsbranchen.

Endelig har Ejendomsmessen også lanceret sin egen konkurrence "Danmarks vest veldrevne ejendom", der sigter mod at skabe bevidsthed om betydningen af smart teknologi, der fører til et bæredygtigt samfund.

Ejendomsmessen

Messen er afholdt i 10 år i Sverige
Afholdes allerede i fem byer i tre forskellige lande
Premiere i Danmark 29.-30. september 2017 i Bella Center i København
Over 100 udstillere
2 scener med 35 seminarer
Der er gratis adgang for besøgende
Arrangør er Artexis Easyfairs, der står bag 125 events i 17 forskellige lande blandt andre Belgien, Canada, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Rusland og Sverige.
Messeprogram, udstillerliste og anden information om Ejendomsmessen kan ses på http://www.easyfairs.com/da/ejendomsmessen-sikkerhed-2017/ejendomsmessen-2017/

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203