23948sdkhjf

Stor slidstyrke på gulve behandlet med hårdvoks olie

Gennem årene har Kastrup Gulve lavet mange specialopgaver for erhvervslivet, og kundekartoteket tæller adskillige faste kunder fra store og kendte virksomheder, hvor der er brug for præsentable lokaler.

- Vi er gode til specialopgaver, både fordi vi har erfaringen, og fordi vi har nogle meget dygtige håndværkere ansat. Det betyder, at vi kan lave nogle ekstremt flotte og unikke gulve til nogle meget kvalitetsbevidste kunder, fortæller adm. direktør Maja Mittag.

I Mærsk Tårnet har Kastrup Gulve lagt, slebet og behandlet 8.000 m² trægulve. Heraf er ca. 2.000 m² slebet og behandlet med håndkraft, da der har været tale om trapper og lodrette flader i blandt andet auditorierne. Alle flader er blevet behandlet med hårdvoks olie, som ifølge Maja Mittag er et fantastisk produkt til trægulve.

Tryghed i gulvhøjde

Kastrup Gulve ApS er et kvalitetsbevidst gulvservicefirma, hvis dygtige og erfarne håndværkere har mange års erfaring.

Hos Kastrup Gulve starter en opgave altid med rådgivning om, hvad den bedste løsning er for jer.

Kastrup Gulve udfører alle former for gulvbehandling:

Afslibning

Lakering

Oliebehandling

Behandling med hårdvoks olie

Lud-/sæbebehandling

Gulvlægning – træ /linoleum/ tæpper

 

Kastrup Gulve kører over hele Sjælland.

Kastrup Gulve giver 5 års garanti på alle behandlinger.

Læs mere på www.kastrupgulve.dk

- Hårdvoks olien fremhæver de flotte trægulve ligesom en almindelig oliebehandling gør. Forskellen er, at hårdvoks olien efterlader en hinde af voks på gulvet, som forhindrer at smuds og skidt hænger ved. Samtidig giver hårdvoks olien gulvet en enorm slidstyrke og dermed en utrolig lang levetid. Det bedste eksempel er faktisk fra Mærsk Tårnet, hvor vi var færdige med at behandle gulvene, mens andre grupper viste sig ikke at være helt færdige, så gulvet var udsat for en enormt hård behandling af håndværkere, materialer, palleløftere med mere. Da vi så gulvet, tænkte vi, at det skulle behandles på ny, men det skulle blot vaskes, så stod det fint og flot igen. En god reklame og en understregning af kvaliteten på den hårdvoks olie vi bruger.

Et trægulv, der er behandlet med hårdvoks olie, skal rengøres ved hjælp af helt almindelig gulvvask. Gulvene bør efterbehandles hver andet år, i modsætning til normalt olierede gulve, der typisk efterbehandles hvert år.

- Med hårdvoks olien som alternativ er det synd og skam at smøre lak på flotte trægulve, mener Maja Mittag. Hun glæder sig over det flotte resultat i Mærsk Tårnet, hvor Kastrup Gulve har lagt stavparket i massiv eg, men også over selve processen i forbindelse med arbejdet.

- Det har været en rigtig fed oplevelse. Vi har haft en god kommunikation med bygherren, og vi har kunnet aflevere alle opgaver til aftalt tid trods meget stramme tidsplaner og korte deadlines.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109