23948sdkhjf

- Vi kan godt lide de skæve og komplekse opgaver

Det siger adm. direktør og 4. generation i NHH, Marianne Hemicke. Opgaven med at projektere, fremstille og montere lofter og gulve i Mærsk Tårnet lå derfor lige til højrebenet.

- Det har været en spændende og meget kompleks opgave, både på grund af de mange forskellige udtryk og idéer, som arkitekten har haft, og fordi det har været en udfordring med de store mængder tekniske installationer, der også skulle være plads til. Det har flere gange været nødvendigt at ”tænke ud af boksen”, for at finde gode og brugbare løsninger, men det er sammen med vores mangeårige erfaring også en af vores forcer. Samtidig har vi qua vores størrelse, hvor vi har over 130 mand at trække på, kunnet mande op og ned, når det har været nødvendigt. Endelig har vi haft vores egen projektchef Henrik Christensen på byggepladsen, som har håndteret de mange udfordringer helt eminent, fortæller Marianne Hemicke.

NHH har blandt andet stået for de nedhængte systemlofter, akustik-, træ-, træbeton- og fiberbetonlofter, akustikbatts på dæk, trægulve, finerbeklædninger, trapper i auditorier og foyer, auditorieopbygning og køkkeninventar.

Tømrer/ snedker- og entreprenørfirma N.H. Hansen & Søn A/S med base i Hellerup. Stiftet i 1909.

NHH udvider og udvikler til stadighed forretningen med de fagområder og teknologier, som markedet efterspørger. Mange langvarige kunderelationer baseret på gensidig tillid.

 

NHH tilbyder:

TØMRER- OG SNEDKERARBEJDE - Nybyggeri og/eller bygningsrenovering.

ENTREPRISE & PROJEKTLEDELSE - Partnering, total-, hoved- eller fagentrepriser.

SERVICE & VEDLIGEHOLD - Individuelle løsninger til industri, institutioner og beboelse.

TOTALISOLERING - NHH er autoriseret isolatør.

SNEDKERVÆRKSTED - Alle former for specialopgaver inden for inventar og bygningsdele.

Entreprisen rakte flere gange ud over almindeligt tømrer- og snedkerarbejder. Lofterne har NHH for eksempel selv projekteret, og de stod selv for at få produceret og brandimprægneret lameller i blandet andet Tyskland.

NHH arbejder meget bevidst med at medarbejderne hele tiden udvikler sig fagligt, og at firmaet konstant er på forkant med den faglige udvikling inden for byggeriet og med hensyn til nye samarbejdsformer. Marianne Hemicke er selvfølgelig enig i, at udvikling er nødvendig, men det skal ikke være på bekostning af de gode traditioner.

- Vi skal hele tiden udvikle os, men vi var jo ikke kommet så langt, som vi er, hvis vi ikke hver gang leverer godt gedigent håndværk af høj faglig kvalitet til den aftalte tid og pris. Samtidig sker der jo ofte det, at vi i bestræbelserne på at komme frem til et optimalt resultat er nødt til at tænke anderledes og finde på helt nye arbejdsmetoder og løsninger for at kunne gennemføre opgaverne tilfredsstillende.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173