23948sdkhjf

Danmarks højeste porebetonvæg

Den rejser sig helt fra kælderen og op til 15. etage, og er vel Danmarks højeste porebetonvæg med sine 90 meter.

Det blev den sjællandske totalentreprenør Hansen & Andersen A/S, der vandt murerentreprisen på Mærsk Tårnet og dermed opgaven med at rejse den høje væg.

- Det krævede selvfølgelig en grundig tilrettelæggelse samt en del planlægning af, hvordan vi bedst kunne håndtere opgaven, men vi har nogle meget løsningsorienterede medarbejdere, som er vant til at løse alle mulige udfordrende opgaver, så det var et stort projekt, men aldrig et uoverskueligt projekt, fortæller projektleder hos Hansen & Andersen, Rasmus Toftebjerg Andersen.

Hansen & Andersen A/S blev grundlagt i 1947 og drives i dag af 2. og 3. generation.

Firmaet udfører totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser samt nybyggeri for virksomheder og ombygning og mindre renoveringsopgaver for private.

Firmaet leverer godt håndværk inden for byggedisciplinerne jord-, vej-, kloak-, beton- og murerarbejde.

Hansen & Andersen A/S er i dag en af de største byggevirksomheder på Sjælland uden for Storkøbenhavn.

Læs mere på www.hansen-andersen.dk

Udover den høje betonvæg har firmaet stået for alle de indvendige murede vægge og det 2500 m² store flisegulv i granit i foyeren. Der er lagt 1000 m² flisegulve i produktionskøkkenerne, og firmaets murere har været rundt på samtlige toiletter for at opsætte i alt 4000 m² stavmosaik. Med hjælp fra en af Hansen & Andersens faste samarbejdspartnere, Hoffstrøm Gulve ApS, har alle 40.000 m² undergulve fået lagt tyndpuds, og blev dermed gjort klar til forskellige slags øvre gulvbelægning.

- Det har været en meget positiv oplevelse at samarbejde med både bygherre, rådgivere og byggeledelse. Vi har løst opgaven med gode samarbejdspartnere og en stab af dygtige entrepriseledere og logistikere. Ved at være stærke helt fra planlægningsfasen sørger vi for, at opgaven kommer godt fra start. Vi har desuden indbygget et omfattende kvalitetssikringssystem, hvor vi forsøger at imødekomme fejl. Faglig stolthed er grundlag for alle vores opgaver, siger Rasmus Toftebjerg Andersen.

Han fortæller også, at firmaet, der fylder 70 i år, gennem dets levetid har opbygget et så godt omdømme, at de stort set aldrig har brug for at reklamere.

- Vi er da meget stolte af, at vi bliver budt med på så mange projekter, at vi faktisk ikke selv behøver at være opsøgende. At få lov til at medvirke i byggeriet af Mærsk Tårnet, er dog en prestigeopgave, som vi gerne praler lidt af.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078