23948sdkhjf

Nye anlægsopgaver på vej

Læs i dag om kommende opgaver i Jammerbugt, Hobro, Vebbestrup, Bryrup, Them, Hvide Sande og Horsens

REGION NORDJYLLAND

JAMMERBUGT

Belysning
Jammerbugt Kommunalbestyrelse frigav for nylig en anlægsramme på 300.000 kroner til ny eller supplerende vejbelysning, og på mandag skal Teknik- og Miljøudvalget disponere midlerne og beslutte, hvilke belysningsprojekter, der skal gennemføres i år.

Forvaltningen har udarbejdet et katalog på baggrund af ønsker fra borgere, som blandt andet i forbindelse med nedlægning af vejbelysning udenfor byzone, har rettet henvendelse til kommunen. 

HOBRO

Nedrivning
Mammen Mejeri ønsker at nedrive ejendommene Viborg Landevej 53 og 55 samt Mejerigade 2 for at gøre plads til en ny administrationsbygning, parkering, beboelse og muligvis en mejeributik.

Ejendommene er omfattet af Lokalplan nr. 174 for Onsild Stationsby fra 1989, hvor facadebebyggelsen langs Viborg Landevej er bevaringsværdig. Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune godkendte forleden nedrivningsansøgningen for de tre ejendomme. Godkendelsen sendes i høring i 14 dage. 

VEBBESTRUP

Byggemodning
Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune anbefaler, at byrådet meddeler tillægsbevilling på 400.000 kroner til geotekniske undersøgelser og projektering af byggemodning ved Sdr. Truevej 8 i Vebbestrup. Der skal byggemodnes for otte parceller i området.

REGION MIDTJYLLAND

BRYRUP

Separatkloakering
Silkeborg Kommune har udarbejdet et forslag til tillæg 23 til Spildevandsplan 2011 - 2021 for Silkeborg Kommune for at Silkeborg Forsyning A/S kan komme til at etablere regnvandsbassin, pumpestation og nye regn- og spildevandsledninger i forbindelse med separatkloakering af Bryrup og Løve byer.

En stor del af Bryrup er i dag fælleskloakeret, men det ændres nu, sådan at omtrent halvdelen af Bryrup by samt Løve separatkloakeres. I den forbindelse regner kommunen med, at cirka 115 ejendomme vil få påbud om, at de skal adskille regn- og spildevandsledninger på egen grund.

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget anbefaler, at forslaget godkendes og fremlægges til offentlig høring.

THEM

Byggemodning
Teknik og Miljø i Silkeborg Kommune søger nu byrådet om en anlægsbevilling på otte mio. kroner til etape 2 af byggemodningen af Frisholmparken i Them.

Etapen består af 20 parcelhusgrunde, en storparcel og to boligveje samt cirka 700-750 meter asfaltbelagt cykelsti. Anlægsarbejdet udbydes i offentligt udbud, og anlægsperioden er planlagt til medio april til ultimo september.

Ansøgningen anbefales af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget.

HVIDE SANDE

Dræning
Ringkøbing-Skjern Kommune har afsat 6,478 mio. kroner på På Kultur- og Fritidsudvalgets område i 2017. Pengene disponeres til blandt andet lysmaster og forbedringer på Green Arena, struktursprøjtning på Ringkøbing Atletik Stadion og dræning/omlægning af opvisningsbane i Hvide Sande.

Kultur- og Fritidsudvalget anbefaler, at de afsatte midler til projekterne frigives, bortset fra beløbet til lysmaster og forbedringer Green Arena, der vil blive behandlet på et senere tidspunkt.

HORSENS

Fjernvarmeforsyning
Fjernvarme Horsens a.m.b.a. har fremsendt ansøgning om godkendelse af projekt "Torsvang" for tilslutningspligt til fjernvarme i et boligområde i Fuglevangskvarteret til Horsens Kommune.

Direktionen indstiller, at byrådet godkender ansøgningen om at pålægge tilslutningspligt til fjernvarmen til de 200 boligejendomme, der er nævnt i projektetforslaget.

Teknik- og Miljøudvalget anbefaler indstillingen.

HORSENS

Renovering af kaj
Kajanlæggene langs Havnetrekanten, Nordre kaj, Havneservice samt Servicekaj i Horsens skal renoveres, og Horsens Byråd søges nu om en anlægsbevilling på 6,5 mio. kroner til renovering af Servicekaj.

Der er tidligere givet anlægsbevilling til kajanlæggene ved Havnetrekanten, Nordre kaj samt kaj ved Havneservice.

I forbindelse med renovering af Servicekaj vil der blive etableret nyt tankanlæg, ny kran, nyt slæbested samt ny kajspuns.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125