23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Orbicon, Rambøll, Sweco, KPK, Nordic Waterproofing, FFV Energi & Miljø og Aaholm Kreative glasfacader

Orbicon
Lars Peter Heilmann Skøtt, 46 år, er ansat som senior projektleder i afdelingen Konstruktion og Byggestyring på virksomhedens kontor i Ballerup. Lars Peter er uddannet bygningsingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet, og kommer fra tidligere ansættelser hos MT Højgaard, Hoffmann, Codan og Alm. Brand. Han har tidligere arbejdet som projektchef for totalentrepriser og hovedentrepriser samt været chef for bygningskonsulenter i forsikringsselskaber. Han har dermed allerede stor erfaring indenfor projektledelse og projektering, og har blandt andet arbejdet med boligbyggeri samt styring af stormflodsskader. Hos Orbicon skal Lars Peter arbejde med projektledelse for større og komplekse rådgiveropgaver. Lars Peter er bosat i Helsingør med sin kone Johanne og deres søn på 13 år, og går i sin fritid op i løb, kunst og arkitektur.

Rambøll
Klaus Ole Schulz, maskiningeniør, er udnævnt til chefkonsulent i byggeridivisionen hos ingeniørvirksomheden Rambøll. Klaus Ole Schulz er uddannet fra Københavns Teknikum og kommer senest fra en stilling som senior konsulent. Før han kom til ingeniørvirksomheden, var han ansat som senior konsulent hos rådgivningsvirksomheden Alectia. Han vil i sin nye stilling have særligt fokus på ventilationsløsninger til pharmaprojekter. 

Charlotte Sams Falkenberg, M.Sc i landskabsarkitektur, er udnævnt til afdelingsleder i Rambøll. Hun har tidligere været ansat som chef for plan og byudvikling hos Billund Kommune og senior project manager hos legetøjsproducenten Lego Group. Charlotte Sams Falkenberg kommer i sin nye stilling til at lede ingeniørvirksomhedens afdeling for byudvikling og landskab i Aarhus, Vejle og Odense. 

Kamilla Würtz, B.Sc. i byggeri og infrastruktur, er udnævnt til projektchef. Hun har tidligere arbejdet som studentermedhjælper i Rambøll. I sin nye stilling bliver Kamilla Würtz tilknyttet byggeridivisionen med speciale i mekaniske installationer i større byggeriprojekter. 

Sweco

Camilla Dyring, fagchef, er udnævnt til gruppeleder hos ingeniørvirksomheden Sweco. Før hun blev ansat i virksomheden, har hun været ansat som fagleder og civilingeniør hos entreprenørvirksomheden MT Højgaard og som bygherrerådgiver hos ingeniørvirksomheden Orbicon. Camilla Dyring bliver i sin nye stilling tilknyttet afdelingen for Energi & Bæredygtighed i afdelingen for VVS, Energi & Bæredygtighed i Glostrup. 

KPK
Steen Jacobsen, 56 år, er pr. 1. februar 2017 tiltrådt som vindueskonsulent hos KPK Døre & Vinduer. Hans primære arbejdsopgaver kommer blandt andet til at omfatte rådgivning og præsentation af virksomhedens produkter, vedligeholdelse og opbygning af kunderelationer samt koordinering med salgskontoret i forbindelse med forespørgsler og tilbud. Steen Jacobsen er uddannet tømrer i 1981.

Siden 1993 har han været selvstændig tømrer i virksomheden Ørslev Tømrerforretning, og han har derfor også et bredt kendskab til KPK’s produkter, da han har handlet med virksomheden i mange år.

Nordic Waterproofing
Jan Feddersen, 53 år, er ansat som fabrikschef hos Nordic Waterproofing A/S i Vejen. Jan er uddannet maskinarbejder og maskiningeniør og har flere års erfaring som produktionschef i forskellige produktionsvirksomheder, senest fra værftsbranchen.

Produkterne fra Nordic Waterproofing A/S markedsføres i Danmark under navnet Phønix Tag Materialer A/S.

FFV Energi & Miljø
Christian Møller, er pr. 15 marts ansat som adm. direktør. Han har tidligere været koncerndirektør i Marius Pedersen i Ferritslev. Forsyningsselskabet i Faaborg-Midtfyn Kommune reducerer selskabets direktion fra to direktører til én direktør, fortæller bestyrelsesformanden i FFV Energi & Miljø Carsten Normann og tilføjer, at muligheden opstod, da selskabets økonomidirektør fik andet arbejde og fratrådte lige efter nytår. Det betyder samtidig, at den hidtidige ad. direktør Claus Mogensen har fratrådt sin stilling med øjeblikkelig virkning. 

Aaholm Kreative glasfacader
Kent Bo Lauridsen, er ansat som salgschef i Vestafdelingen hos Aaholm Kreative glasfacader, der ejes af Aluflam Gruppen, kendt for brandløsninger inden for døre og vinder.

Kent har mere en 30 års erfaring inden for aluminiumsfacader og kommer fra en tilsvarende stilling hos Ejler Thomsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14