23948sdkhjf

Her er Starks nye salgsdirektør

Mads Brejnholt Madsen overtager det overordnede ansvar for byggemarkedskædens salg

Det er en erfaren Stark-mand, som overtager posten som salgsdirektør efter Britta K. Stenholt.

36-årige Mads Brejnholt Madsen kommer nemlig fra stillingen som udviklingsdirektør i Stark med ansvar for store kunder, aktiviteterne i Grønland samt byggemarkedskædens store strategiske og kommercielle projekter.

- Det glæder mig meget, at Mads overtager den vigtige rolle som overordnet ansvarlig for salget i Stark. Han bliver med sin store viden og erfaring en stor styrke for salgsorganisationen, ligesom han kommer med en stærk indsigt i kundernes vilkår og behov til gavn for den videre udvikling af vores relationer til de professionelle, udtaler adm. direktør Britta K. Stenholt knap en uge efter at hun selv overtog posten som adm. direktør efter Søren P. Olesen.

Mads Brejnholt Madsen

  • Uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet 2006
  • Salgsdirektør i Stark 2017 -
  • Medlem af Starks øverste direktion 2014 -
  • Udviklingsdirektør i Stark 2014-2017
  • Afdelingsleder for Business Development & Communication i DT Group 2012-2014
  • Direktionsassistent i DT Group 2011-2012
  • Finansiel analytiker i Dong Energy 2006-2010
  • Udvalgt til Berlingske Business’ Top100-liste over dansk erhvervslivs største talenter i 2015
  • Bor med sin kone og to børn i Silkeborg, hvor han også er aktiv sportsudøver i fritiden

Strategisk udvikling
Mads Brejnholt Madsen er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet i 2006. Han blev siden hentet til DT Group-koncernen, der i Danmark står bag Stark og Silvan, før han i 2014 blev udnævnt til udviklingsdirektør i Stark. Han kommer således til stillingen som salgsdirektør med mange års erfaring inden for strategisk og kommercielt udviklingsarbejde målrettet de udførende i byggebranchen.

- Mit mål er at videreudvikle vores mange unikke services, så vi fortsat holder os på forkant med de professionelles behov og på den måde bidrager til at styrke deres konkurrenceevne, effektivitet og lønsomhed, siger den ny salgsdirektør.

Gennem årene i DT Group og Stark har Mads Brejnholt Madsen især gjort sig bemærket med sin evne til at møde mennesker i øjenhøjde og sin uformelle facon kombineret med et stærkt vinderinstinkt og stor kommerciel forståelse for den verden, kunderne bevæger sig i.

Succes og fiasko
- Vi opererer i et marked, hvor forskellen på succes og fiasko er lille, og hvor de personlige relationer og evnen til at gå den ekstra mil for kunden er helt afgørende for, om du lander ordren eller ej, siger Mads Brejnholt Madsen og tilføjer:

- Det, som håndværkerne især har behov for, er leverandører med kompetencerne og kapaciteten til at skræddersy deres services til den enkelte virksomheds behov.

Den ny salgsdirektør deler byggemarkedskædens ambition om at være de professionelles foretrukne samarbejdspartner, uanset om de bygger nyt eller renoverer.

- Når man loyalt bruger os, vil vi også gå rigtigt langt for at hjælpe med alt, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235