23948sdkhjf

Ingen ulykker på de 3000 stilladser omkring Amager Bakke

Til et stort byggeri som Amager Bakke skal der bruges mange stilladser. Dansk Stillads Service er blandt landets ældste og største leverandører af stilladser, og virksomheden har leveret stilladser til hele byggeriet af Amager Bakke. Der blev leveret rundt regnet 3000 stilladser til byggeriet. Da byggeriet var på sit højeste havde Dansk Stillads Service mellem 70 og 80 mand gående på byggepladsen, hvor de servicerede og byggede stilladser til entreprenørerne.

– Vi har jo leveret alle former for stilladser til det byggeri, nogle af dem var helt ned til fem kubikmeter og nogle langt over 1000 kubikmeter. Det er vores opgave at vejlede, og på den måde bidrage til, at fagentreprenørerne får de stilladser, der passer til den enkelte opgave, siger Knud Harries CFO hos Dansk Stillads Service.

DANSK STILLADS SERVICE
• Arbejdsmiljøcertificeret siden 2003
• Udfører alle former for stilladsopgaver, uanset størrelse eller kompleksitet
• Har over 40 års erfaring fra branchen
• Gazellevirksomhed 2016
www.danskstillads.dk

Det kræver meget koordination og planlægning at have så mange stilladser på samme byggeplads, derfor indgik Dansk Stillads Service i daglige møder med de øvrige aktører på pladsen, for at undgå at stilladser stod i vejen for andre processer.

– Stilladserne må ikke stå i vejen for det arbejde, andre skal lave. Det krævede meget planlægning og en løbende dialog. Men vi havde et rigtig godt samarbejde med bygherren og de andre på pladsen, og udviklede sammen løsninger for at få puslespillet til at gå op, siger Knud Harries.

Dansk Stillads Service har stor erfaring og ekspertise med industristilladser og er vant til store projekter. Virksomheden er ligeledes erfaren i opgaver på forbrændingsanstalter. De ved derfor, hvordan man servicerer kedler i produktion, og ved alt om, hvad det vil sige at rykke hurtigt ud.

– Det er jo lidt anderledes, når man arbejder på forbrændingsanlæg i drift. Det er oftest under planlagte produktionsstop, hvor kedlerne skal vedligeholdes. Vi er vant til at rykke hurtigt, og det er også én af grundende til, at vi er kvalificeret til at løfte en opgave som Amager Bakke, siger Knud Harries.

Der var et stort fokus på sikkerhed under opførelsen af Amager Bakke, og der skete ingen uheld på Dansk Stillads Services stilladser.

– Der har ikke været nogle ulykker, hvilket er flot på så stort et byggeri. Der har generelt været et rigtig godt arbejdsmiljø, og vi har haft en god dialog med bygherren, rådgiver og totalentreprenøren, siger Knud Harries.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094