23948sdkhjf

Materiel blev transporteret via ventilationsskakt

G.V.L Entreprise A/S har stået for komplettering af hele administrationsafsnittet på Amager Bakke. Virksomheden har leveret lofter, døre, vægge og samtlige installationer på alle elleve etager. G.V.L har desuden stået for opførelsen af teknik-og kontrolrummet i administrationsbygningen.

G.V.L Entreprise A/S er vant til projekter af denne størrelse, og kender derfor de udfordringer, der kan være på så stort et byggeri, hvor mange interessenter skal samarbejde. På dette byggeri var der dog en noget anderledes udfordring, som virksomheden ikke havde mødt tidligere på lignende projekter. Grundet facadens
opbygning, var der ingen døre eller vinduer, som kunne åbnes, så materiel til byggeriet kunne komme ind. Der var kun to røgventilationsskakte på 3x3.5 meter, som kunne bruges til transport af materiel ind i den elleveetagers bygning.

G.V.L ENTREPRISE A/S
• Er et 100 procent danskejet firma med 40 års erfaring
• Beskæftiger sig med håndværk inden for alle de bygningsmæssige fag
• Udfører fag- hoved- og totalentrepriser samt opgaver
i OPS
• Har været med på flere store  projekter, senest Amager Bakke og Royal Arena
www.gvl.dk

– Det er meget almindeligt på så stor en sag, at der er meget koordinering og planlægning, der skal gå op mellem de forskellige aktører på byggepladsen. Men det her krævede virkelig samarbejde og fleksibilitet, og vi indgik dagligt i møder med de andre fagentreprenører, for at sikre at alle fik det materiel ind, der skulle bruges, siger Allan Hansen, direktør hos G.V.L

Under spidsbelastningen på byggeriet havde G.V.L omkring 40 håndværkere på opgaven, under ledelse af projektleder Michael Nielsen der fik god brug for sit engelsk, som var hovedsproget, da der var entreprenører fra både Tjekkiet, England og Tyskland, der skulle samarbejde.

G.V.L Entreprise A/S startede på Amager Bakke allerede i sommeren 2015 og måtte løbende justere bemanding på pladsen, da tidsplanen for byggeriet løbende ændrede sig. Hvilket betød at den byggeledelse, der efter planlægningen skulle have været videre til andre opgaver, måtte blive længere end forventet.

– På et tidspunkt var det lidt frustrerende, men nu kan man begynde at se resultatet og lyset for enden af tunnelen. Det har jo været udfordrende på en fed måde, og en meget spændende og lærerig proces for både virksomheden og vores medarbejdere, siger Allan Hansen.

G.V.L Entreprise A/S er nu i gang med det afsluttende arbejde, hvor cirka 20 mand færdiggør byggeriet frem til den aftalte afleveringsdato.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094