23948sdkhjf

Jernbeslag stiller store krav til svejseteknik

Da LS Stålmontage blev tilknyttet Amager Bakke, var det i første omgang for at levere og montere nogle store stålspær, som skal bruges til den lange skibakke, der skal anlægges på toppen af forbrændingsanlægget. LS Stålmontage fik dog hurtigt nok at se til, da virksomheden blev engageret i mange andre opgaver på Amager Bakke. LS Stålmontage tog derfor en beslutning.

– Vi valgte at flytte kontor og værksted ud på byggepladsen. Der ligger en skurvognspark på byggepladsen, og vi kørte simpelthen en værkstedscontainer ud,
og installerede os på stedet, så vi hele tiden kunne være tæt på kunden, siger Kaare Vagner, ejer hos LS Stålmontage.

LS STÅLMONTAGE
• Er certificeret i henhold til EN 1090 i dimensionering og fremstilling af konstruktioner og byggevarer af stål og aluminium til EXC3
• Udfører alle typer opgaver i stål / rustfrit stål / aluminium
• Har et værksted der råder over bl.a. 300 tons hydraulisk C-presse, 2 meter pladevalse, stansemaskine og profiljernsvalse
• Har 24 timers service
www.ls-stålmontage.dk

Herefter tog det fart, og LS Stålmontage har varetaget mange projekter på Amager Bakke. Virksomheden har blandt andet stået for fremstilling og montagebyggeklodserne til den kommende klatrevæg, der skal pryde nordsiden af anlægget. Til den opgave har LS Stålmontage påsvejset 20 kæmpestore jernbeslag og monteret dem helt op til 82 meters højde.

– Det stiller selvfølgelig store krav til svejseteknik, men det er det vi kan. Vi er certificerede til at varetage meget krævende svejseopgaver, forklarer Kaare Vagner.

LS Stålmontage har desuden stået for fremstilling og opstilling af bomanlægget ved aflæssehallens 10 porte, som fører ind til forbrændingsanlægget, hvor skraldet skal læsses af. I forlængelse af det har virksomheden installeret en radar og et alarmanlæg og været ansvarlig for brandsluseområdet på anlægget.

– Fra vi for 2 år siden byggede den første udsigtspavillon, er vi jo heldigvis endt med at være en slags hussmed ude på Amager Bakke. Det har været sjovt at være med på så stort et projekt, og det har været meget udviklende for vores virksomhed, at prøve kræfter med så forskellige opgaver. Der stilles meget store krav til sikkerhed og kvalitet derude, så det er også udfordrende, men vi har et rigtig godt samarbejde med projektledelsen og de andre entreprenører på pladsen, så det er en fornøjelse at være med, siger Kaare Vagner.

Det endte med at blive den største opgave i LS Stålmontages 30 år lange historie, og virksomheden gik fra at have under 10 smede tilknyttet til at have omkring 25. LS Stålmontage har været engageret i projektet i godt halvandet år nu, og virksomheden er stadig i gang ude på byggepladsen med omkring 35 forskellige delopgaver, som blandt andet at fremstille og montere inddækninger og rækværker rundt omkring i anlægget.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094