23948sdkhjf

JJW-partner siger farvel og tak

På grund af mange nye skoleopgaver styrker JJW-arkitekter sin afdeling for læring og kultur

Efter eget ønske og gensidig aftale med JJW Arkitekters ledelse har Lars Birn Lindeberg fratrådt sin stilling som partner og leder af tegnestuens afdeling for Læring og Kultur.

Lars Birn Lindeberg ønsker at bruge mere tid på sin familie samt forfølge personlige drømme og tager derfor en frivillig pause fra arkitektbranchen.

Katja Viltoft, partner og kreativ direktør, og afdelingsleder Lars Christensen overtager ledelsen af afdelingen.

- Lars har ydet en kæmpe indsat for JJW gennem de otte år, han har været partner, for forretningsområdet Læring og Kultur og for de projekter han har stået i spidsen for, siger Katja Viltoft, som takker Lars Birn Lindeberg for hans store indsats.

Hun tilføjer, at JJW er så privilegerede, at have en række dygtige skolearkitekter ansat.

- Da vi har mange nye skoleopgaver, styrker vi yderligere afdelingen med nye kræfter, der kommer til at varetage projektledelsen på vores store skole- og institutionsprojekter.

Verdens bedste skole
Lars Birn Lindeberg supplerer:

- Mit valg er et personligt ønske om at undersøge en helt anden måde at arbejde på. Det har været et privilegie at arbejde med så dygtige mennesker. Jeg er taknemmelig for, at jeg har haft mulighed for at deltage i mange spændende projekter, og at vi opnåede, at Skolen i Sydhavnen blev kåret som verdens bedste skole.

Læs mere om: JJW
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.411