23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Eurotag Danmark, Niras og Ase

Eurotag Danmark
Peter Kranz, adm. direktør i tagmembranvirksomheden Eurotag Danmark A/S, har 25 års jubilæum i morgen, onsdag 1. marts. Peter Kraz er oprindelig uddannet tømrer og blev bygningsingeniør som 25-årig. I 1992 fik den 29-årige Peter Kranz et salgsjob i Eurotag Danmark, som han i dag er eneejer af.

Peter Kranz’ interesse for innovation inden for tagpap er baggrunden for, at han tilbringer sin jubilæumsdag på den amerikanske tagdækker-brancheorganisation NRCA’s årlige kongres i Las Vegas.

Ifølge direktøren kan den danske tagdækkerbranche lære meget af NRCA, der har arbejdet for at udvikle tagdækkererhvervet siden 1886 og har flere end 3.500 medlemsvirksomheder.

- Danske byggerutiner og -traditioner er rigtig fine, men vi har også brug for udsyn, og den danske byggebranche kan lære rigtigt meget ved at kigge ud over landets grænser, siger han.

Niras
Karol Marcinkowski, civilingeniør og direktør i Niras, fylder 70 år den 6. marts. Karol Marcinkowski er født i Polen og blev i 1972 civilingeniør fra Krakows Polytekniske Universitet. Vejen til Danmark gik via England, hvor han traf sin danske kone Gitte.

Fødselaren fik i 1973 job hos det rådgivende ingeniørfirma Viggo Madsen & Folmer Andersen og fungerede samtidig som rådgiver og tolk for danske politikere, embedsmænd og boligforeningsfolk, når de gæstede østlandene. I 1980 blev han ansat i det rådgivende ingeniørfirma Abrahamsen & Nielsen, som han i 1982 blev partner i og senere direktør og eneejer af.

I 1996 solgte han virksomheden til Niras, hvor han blev direktør med særligt ansvar for selskabets internationale aktiviteter. Karol Marcinkowski har modtaget flere udmærkelser og blev således i 2016 tildelt et polsk ridderkors.

I forbindelse med 70 års fødselsdagen har Karol Marsinkowski valgt at gå på pension.

Ase
Annette Johansen, forsikringsmedarbejder i a-kassen Ase, fylder 60 år i dag, 28. februar.

Anette Johansen har blandt andet arbejdet i Røde Kors Asylafdeling i 18 år, inden hun i 2003 kom til Ase på Frederiksberg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14