23948sdkhjf

5E Byg udvalgt til stor sygehusentreprise

Odense-entreprenøren 5E Byg har vundet konkurrencen om ny sengebygning til sygehuset i Aabenraa til mere end 400 mio. kroner
Region Syddanmarks innovationsudvalg indstillede torsdag, at entreprenørfirmaet 5E Byg fra Odense får den store opgave med at bygge akutsygehuset i Aabenraa færdigt.

Opgaven består primært i at bygge en ny sengebygning, men omfatter også en række ombygninger på det eksisterende sygehus og etableringen af parkeringspladser og en heliport.

Oprindeligt blev fem hovedentreprenører indstillet til at byde på opgaven. I sidste ende valgte tre at komme med tilbud, og på baggrund af en evaluering ud fra kriteriet om det bedste forhold mellem pris og kvalitet har innovationsudvalget i går indstillet, at entreprenørfirmaet 5E Byg A/S får opgaven. Håndværkerudgifterne til opgaven er budgetteret til 432 mio. kroner. Samlet set løber håndværkerudgifterne med 5E Bygs tilbud op i cirka 429 mio. kroner.

Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Regionsrådet skal på regionsrådsmødet den 27. marts endeligt godkende, at 5E Byg får opgaven.

Udbygningen af sygehuset i Aabenraa til fuldudrustet akutsygehus for Sønderjylland er inddelt i to faser, hvor første fase er bygget færdigt og taget i brug i efteråret 2014. Region Syddanmark har netop holdt licitation på den såkaldte fase 2, som ifølge tidsplanen skal være færdig senest medio 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125