23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe og Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn

Moe 
Ole Andreassen Kofoed, energiteknolog, er ansat som fagingeniør, energi, hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i Aalborg. Ole er uddannet i 2015 og har netop afsluttet sin professionsbachelor i energimanagement på UCN i Aalborg.

Ole har arbejdet som studentermedhjælper i Moe Aalborg og har også været i praktik i Moe Aalborg over to omgange. Første praktikforløb var i forbindelse med hans uddannelse til energiteknolog og det andet praktikforløb var i forbindelse med hans bachelor i energimanagement.

Oles spidskompetencer ligger derfor inden for energiområdet, herunder rådgivning og energiledelse.

Bora Fuzuli Gøksu, teknisk designer, er ansat som BIM operatør, energikonstruktioner, til Energi i København. Bora har ni års erfaring som teknisk designer hos Rambøll. Her har han opbygget og vedligeholdt digitale bygningsmodeller på projekter inden for Pharma, Byggeri, industri og infrastruktur.

Bora har gennem årene opbygget en bred funderet viden, inden for digital byggeri i alle dets faser samt byggepladstilsyn.

Janet Alice Boylan Jeritslev, civilingeniør, er ansat som fagingeniør, industri HVAC, til Industri i København. Janet er nyuddannet civilingeniør fra DTU og har været ansat som studentermedarbejder i Moe siden 2016.

Janets speciale omhandlede bl.a. optimering af indeklimaet og energiforbruget af auditorier på DTU.

Janets spidskompetencer ligger derfor inden for HVAC området, herunder CFD og energisimuleringer.

Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn
Christoffer Susé, 42 år og cand.jur., er ny administrerende direktør i Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Her afløser han Anne-Marie Mærkedahl, der efter 23 år på posten har valgt at gå på pension. Både i Handelskammeret - senere Dansk Erhverv - i Landbrug & Fødevarer og senest i Horesta har Christoffer Susé varetaget strategiudvikling, medlemspleje og politisk interessevaretagelse for en bred vifte af branchefællesskaber.

Drivkraften er at skabe samling om en sag - og flytte den. Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn er et tværfagligt samlingspunkt for 2.500 virksomheder inden for håndværk, mindre industri og liberale erhverv.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187