23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra SKT, PSN Tag & Facade, Scangrip, Sweco og Det Miljøøkonomiske Råd

SKT
Allan Rosenhøj, bygningskon-struktør, er blevet ansat som landechef for SKT Danmark. Han har overvejende arbejdet inden for salg hos blandt andre Velux og Taasinge Elementer. SKT Danmark er det danske landekontor for Skandinavisk Kommunalteknik, som laver tryksat kloakering til fx vanskelige og skrånende sommerhus- og kolonihaveområder. 

PSN Tag & Facade
Peter Bentsen, direktør, er ansat som adm. direktør for PSN Tag & Facade, et datterselskab af energientreprenørvirksomheden Poul Sejr Nielsen Holding.

Han var i 2011 med til at stifte Poul Sejr Nielsen ved fusion af tre VVS-firmaer og har siden været direktør i virksomheden. Tidligere var han overmontør og entreprisechef i VVS-virksomheden Fredensborg VVS Teknik, og fra 2008 til 2011 var han direktør for den daværende entreprenørvirksomhed A&K Teknik. Peter Bentsen får ansvaret for datterselskabet, som arbejder inden for blikkenslager med speciale i fag- og underentrepriser samt leverandør af specialfremstillede profiler i zink, kobber og aluminium til tag- og facadeopgaver.

Scangrip
Martin Kjær Petersen, 38 år, er ansat som salgs- og marketingdirektør hos Scangrip, producent af LED-arbejdslys til det professionelle marked. Han har en HD (A) fra Syddansk Universitet og kommer senest fra en stilling som commercial manager hos den maritime kursusvirksomhed Maersk Training. Tidligere har han været managing director hos Kjaer & Kjaer, global leverandør af køretøj og motorcykler. Hos Scangrip får Martin Kjær Petersen det overordnede ansvar for salg og marketing. 

Mogens Christensen, 46 år, er ansat som supply chain-direktør hos Scangrip, producent af LED-arbejdslys til det professionelle marked. Han er uddannet ingeniør ved Syddansk Erhvervsskole. Han har 15 års erfaring med indkøb, logistik og ledelse fra en række internationale industrivirksomheder, bl.a. som supply chain-manager hos lægemiddelleverandøren Orifarm, global indkøbsmanager hos elektronikproducenten Resolux og som logistik- og indkøbsmanager hos den daværende vindmølleproducent NEG Micon - i dag fusioneret til vindmølleproducent Vestas. Mogens Christensen får ansvaret for Scangrips globale supply chain setup. 

Sweco
Kenneth Larsen, bygningskonstruktør, er ansat i afdeling for VVS, energi og bæredygtighed hos ingeniørvirksomheden Sweco Danmark i Glostrup. Han er uddannet karrosserismed ved TEC Lyngby og senere bygningskonstruktør ved Erhvervsakademiet Lillebælt. Han kommer fra en praktikperiode hos Sweco. Tidligere har han i 10 år været selvstændig entreprenør, hvor han har drevet egen virksomhed inden for bl.a. jord og beton, kloak, vandtætning og belægningsarbejder. Kenneth Larsen kommer til at indgå i sundhedsteamet og skal dermed styrke Sweco Danmarks position i markedet ift. at kunne levere den samlede rådgivning for både ingeniør- og arkitekt-discipliner på de mindre opgaver. 

Kenny Hansen, bygningskonstruktør, er ansat som projektleder inden for drift og vedligehold i afdelingen for facilities management hos ingeniørvirksomheden Sweco Danmark i Glostrup. Han kommer senest fra en stilling som property project manager hos servicevirksomheden ISS Facility Services.

Det Miljøøkonomiske Råd
Kim Mortensen, direktør i fjernvarmeselskabernes brancheforening Dansk Fjernvarme, er udpeget til at repræsentere forsyningssektoren i Det Miljøøkonomiske Råd på vegne af vandselskabernes brancheforening Danva, interesseorganisationen Dansk Affaldsforening og Dansk Fjernvarme. Det Miljøøkonomiske Råds formelle opgave er at belyse samspillet mellem økonomi og miljø samt effektiviteten i miljøindsatsen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142