23948sdkhjf

Royal Arena byder på fremtidens fastfood

KRAB A/S stod for levering af produktionskøkkener og koncessionskøkkener til Royal Arena. Koncessionskøkkenerne står som boder på gangene i arenaen, hvor de besøgende kan få hurtig mad i pauserne. Amin Skov fra KRAB, som sammen med projektleder Flemming Krab, stod for projektet på Royal Arena forklarer dog, at selvom maden leveres hurtigt, er den lavet langsomt og er af høj kvalitet.

- Det er fremtidens fastfood. Det er lækkert og består af gode råvarer, og det var en fornøjelse at arbejde sammen med mennesker, der har en vision om at kvaliteten af både mad og service skal matche arenaens ydre, siger Amin Skov, projekt og rådgivning hos KRAB.

KRAB er særlig stolt af den Hot n Cold unit, som virksomheden designede specielt til Royal Arena. Hot n Cold unit er et skab, der er inddelt i to sektioner, som kan holde madvarer både varme og kolde. Ønsket fra kunden var, at den varme sektion skulle være nederst, hvilket var en udfordring for KRAB, da varme af natur gerne vil opad.

- Der kom vi på lidt af en opgave. Men det blev et godt resultat, og vi udviklede en enhed, der ikke er set før. Vi skulle blandt andet ud og finde LED lys, som ikke smelter i varmen, og finde noget der kunne køle den øverste del, selvom den nederste del står og blæser varme ud på fuld skrue, siger Amin Skov.

Den ene side af skabene vender ind mod køkkenet og den anden ud mod personalet, som kan stå og plukke den bestilte mad til kunderne. Skabet bliver altså fodret bagfra, og plukket forfra. Hot n Cold Unit er udviklet i samarbejde med ingeniører, og KRAB er så tilfredse med det nye produkt, at virksomheden nu præsenterer deres andre kunder for Hot n Cold.

- Udviklingen af denne enhed viser jo, at KRAB godt kan gå lidt imod naturlovene. Vi er Ikke bange for at tage imod utraditionelle opgaver og angribe det fra nye vinkler, siger Amin Skov.

Der er 13 Hot n Cold units installeret i Royal Arena, og selvom det var en stor opgave var det sjovt og lærerigt for KRAB at være med.

Folks begejstring var det hele værd. Både kokkene og dem der skulle arbejde i boderne var overraskede over, hvad vi havde formået at bygge, siger Amin Skov.

KRAB A/S:

• leverer unikke og holdbare løsninger
• egen projektafdeling der rådgiver under hele processen fra start til slut.
• servicefolk tilknyttet der kører ud ved problemer med ovn, opvaskemaskine, kølerum etc.
• Mest mulig handel med leverandører i EU og DK for at sikre højkvalitetsprodukter
www.krabb.dk

Læs mere om KRAB A/S her: www.krabb.dk

Tilbage til forsiden

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094