23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Archiland, Lejre Kommune og Niras

Archiland 
Hasse Kampp Davidsen, 32 år, er ansat som projektleder i Archiland A/S, hvor han skal indgår i Vandgruppen. Han er uddannet miljøingeniør fra DTU og kommer fra en stilling som projektleder og fagspecialist i Cowi. Hos Archiland skal han arbejde med projekter indenfor vandområdet og deltage udvikle forretningen indenfor digital innovation og smart cities. 

Claus Davidsen, 32 år, er ansat som projektleder i Archiland A/S, hvor han skal indgå i Vandgruppen. Claus har en dobbelt ph.d.-grad fra DTU og University of the Chinese Academy of Sciences. I sin ph.d. har han udviklet og anvendt nye metoder inden for hydroeconomics og vandforvaltning i en kinesisk kontekst. Hos Archiland skal han arbejde med vandrelaterede opgaver, og være med til at udvikle forretningens ydelser til det kinesiske marked i samarbejde med Archiland International China. 

Niras
Louise Just Johansen, 45 år, er ansat som seniorkonsulent i Niras. Som uddannet cand.scient. i geologi har hun tidligere været miljøsagsbehandler i Hillerød Kommune og her arbejdet primært med grundvandsområdet fra 2007 til 2016. For Niras skal Louise, ud fra sin ekspertise i det arbejde som kommunerne udfører som grundvandsmyndighed, bl.a. udarbejde vandindvindingstilladelser til 12 vandværker i Faxe Kommune. 

Lejre Kommune
Lis Napstjert, 56 år, er pr. 1. marts ansat som chef for et nyetableret center for service og ejendomme. Lis Napstjert er bygningsakademiingeniør fra DTU i 1985 og har blandt andet været forsyningschef i Københavns Energi (nu HOFOR) og senest fra 2008 chef for Center for Bygninger i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125