23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Adserballe & Knudsen og Sweco Danmark
Adserballe & Knudsen

Wael Adlouni, 44 år, er ansat som projektchef hos entreprenørvirksomheden Adserballe & Knudsen. Wael Adlouni er uddannet civilingeniør i bygningsretning ved DTU i 1998.

Han kommer fra en stilling som projektchef og har stået i spidsen for større institutionsbyggerier hos blandt andre G.V.L. Entreprise samt Juul & Nielsen.

I Adserballe & Knudsen får Wael Adlouni ansvaret for en del af virksomhedens bolig- og institutionsbyggerier og skal bidrage til at styrke bygge- og processtyring på sagerne.

Jesper Yttesen, 48 år, er ansat som arbejdsmiljøchef hos Adserballe & Knudsen.

Jesper Yttesen kommer fra en stilling som tilsynsførende i Arbejdstilsynet, hvorfra han har hentet indgående kendskab til arbejdsmiljøet på de danske byggepladser. Han er derudover bredt funderet i byggebranchen med 20 års erfaring fra blandt andet tidligere ansættelser som byggeleder hos Enemærke & Petersen og tegnestuen Triarc Arkitekter.

Med oprettelsen af hans nuværende stilling ønsker Adserballe & Knudsen at bringe høj professionalisme ind på området for sikkerhed, sundhed og arbejdsmiljø, og Jesper Yttesen vil således både styrke medarbejdernes opmærksomhed, arbejde forebyggende og udvikle området strategisk.

Sweco Danmark

Anders Hejnfelt, civilingeniør, er ansat i afdelingen for Konstruktioner og Brandrådgivning i Sweco, Glostrup. Han startede som praktikant i Sweco i 2014 og har siden arbejdet som studentermedhjælper. Anders Hejnfelt kommer til at indgå i BIM-teamet.

Jette Theilbjørn, projektsekretær, er ansat i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse i Glostrup. Hun har senest været barselvikar i tilbudsteamet og har arbejdet som sekretær inden for både rådgiver- og entreprenørbranchen, hvor hun har været såvel projekt- som tilbudssekretær/assistent.

Casper Lau Hansen, arbejdsmiljøkonsulent, er ansat i afdelingen for arbejdsmiljørådgivning i Glostrup. Han er uddannet elektriker og har arbejdet 10 år i faget. Han har arbejdet flere år med arbejdsmiljørådgivning og kommer senest fra en stilling som tilsynsførende i Arbejdstilsynet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126