23948sdkhjf

Ejer tilbage i direktørstolen hos NHH

Ny adm. direktør holdt mindre end tre måneder i det traditionsrige byggefirma
Med ambitionen om at udvikle N.H. Hansen & Søn A/S til et firma, der kan håndtere selv meget store entrepriser, blev Claus Wiegand Larsen i efteråret hentet ind som den første adm. direktør uden familiære relationer til ejerne.

Den 55-årige bygningsingeniør og projektchef, der havde første arbejdsdag den 1. oktober, fik imidlertid mindre end tre måneder i jobbet.

Ifølge CVR-registeret er han fratrådt pr. 15. december og afløst af firmaets ejer, Marianne Hemicke Rysgaard, som ved samme lejlighed har overladt posten som bestyrelsesformand til Per Hald, der sad som formand gennem knap fire år frem til Claus Wiegand Larsens ansættelse.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Marianne Hemicke Rysgaard, og det er derfor ikke muligt at konkludere, om Claus Wiegand Larsen er blevet fyret, eller om han selv har sagt sin stilling op.

Som tidligere direktør i selskabet bag Københavns nye multiarena, Arena CPHX, var Claus Wiegand Larsen i december centrum for massiv kritik, da det kom frem, at arenaselskabet har brugt har brugt over to millioner kroner på blandt andet rejser, restaurantbesøg, personalepleje og repræsentation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125