23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Niras og Vindmølleindustrien
Moe

Magnus Vilstrup Andersen, civilingeniør, er ansat som projektleder, vej & trafik, i divisionen Infrastruktur hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i Aarhus. Magnus har speciale inden for vej og trafik og har ni års erfaring, de seneste fem år som ingeniør hos Niras.

Magnus har arbejdet som projektleder og projekteringsleder på forskellige anlægsprojekter for både Banedanmark, Vejdirektoratet, Kommuner og private bygherrer.

Morten Svanborg, diplomingeniør, trafiksikkerhedsrevisor og merkonom i ledelse, er ansat som projektleder, trafikplanlægning & trafiksikkerhed, i divisionen Infrastruktur i Fredericia.

Morten har seks års erfaring, de seneste tre år som projektleder og trafikplanlægger hos Fredericia Kommune. Morten har været projektleder på en lang række projekter vedr. trafikplanlægning og trafiksikkerhed, herunder Fredericia Trafiksikkerhedsby, hvor han ud over projektledelsen har skitseret anlægstekniske løsninger til en række problemlokationer.

Niras

Morten Weihrauch, 38 år og bygningskon-struktør, er ansat som projektleder hos Niras. Han kommer fra en stilling hos Rørbæk og Møller Arkitekter ApS og har i over 10 år arbejdet som bygge- og projekteringsleder.

De seneste to år har Morten Weihrauch været udlånt til Bygningsstyrelsen på byggeriet af Niels Bohr Bygningen, hvor han ydede bygherrerådgivning og udførte controlling på projektet. Desuden har Morten Weihrauch udført projekterings- og byggeledelse på en lang række byggesager for Københavns Universitet, Bygningsstyrelsen og DTU.

I Niras skal han indgå i et stærkt team inden for eksisterende byggeri, hvor han skal fortsætte og udvikle sit virke som bygge- og projekteringsleder.

Morten Weihrauch har en baggrund som bygningssnedker og skrev under sin videreuddannelse til bygningskonstruktør speciale om rumakustik.

Vindmølleindustrien

Iben Moll Rasmussen, civilingeniør med speciale i energi, er ansat som chefkonsulent og skal arbejde med Vindmølleindustriens politiske interessevaretagelse. De seneste otte år har Iben Moll Rasmussen arbejdet i Energistyrelsen, hvor hun senest var ansat i en stilling som specialkonsulent. Her arbejdede hun bl.a. med analyser af det fremtidige danske energisystem og Energistyrelsens PSO-model. Særligt har arbejdet med vindenergi været toneangivende i hendes hverdag.

"Jeg er meget glad for at kunne byde Iben velkommen til Vindmølleindustrien. Iben har stor erfaring med energipolitik og forståelse for de komplekse udfordringer, som præger hele systemet, og som der politisk vil være fokus på i den kommende periode," siger Jan Hylleberg, adm. direktør for Vindmølleindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.345