23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Nyt Hospital Nordsjælland og Metroselskabet
Nyt Hospital Nordsjælland

Søren Sünksen, 40 år, er ansat som økonomichef i Nyt Hospital Nordsjælland. Han er uddannet cand.polit og har en fortid fra Københavns Kommune, hvor han også har arbejdet som økonomichef. De seneste år har Søren været konsulent i Deloitte Consulting, hvor han har givet rådgivning indenfor økonomistyring og procesoptimering i den offentlige sektor. Hann har desuden været en af drivkræfterne bag Deloittes satsning på rådgivning omkring administrative robotter i den offentlige og finansielle sektor, ligesom han har været programleder for en række implementeringsopgaver.

Metroselskabet

Jørn Neergaard Larsen, 67 år, er af regeringen udpeget til medlem af bestyrelsen i Metroselskabet I/S. Efter aftale med de øvrige interessenter - Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune - tiltræder Jørn Neergaard Larsen som formand for bestyrelsen.

- Jeg er meget tilfreds med, at Jørn Neergaard Larsen nu indtræder som bestyrelsesformand i Metroselskabet. Selskabet varetager en række store og vanskelige anlægsprojekter. Det kræver en formand, som har de fornødne ledelsesmæssige kompetencer. Det har Jørn Neergaard Larsen, siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen i en pressemeddelelse.

Jørn Neergaard Larsen er cand.jur., og har tidligere blandt andet været adm. direktør for Danmarks Jurist- og Økonomforbund og næstformand for KTO, Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte.

Fra 1996 til 2015 var han adm. direktør for Dansk Arbejdsgiverforening og sideløbende næstformand i PFA Pensions bestyrelse og medlem af ATP’s bestyrelse og forretningsudvalg.

Han er medlem af Det Økonomiske Råd og dommer i Arbejdsretten og har tidligere været medlem af blandt andet VK-regeringens Vækstforum og Innovationsrådet.

Fra 2015-2016 var han beskæftigelsesminister.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109