23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Odder Forsyningsselskab, Niras og Unidrain
Moe

Rikke Gemzøe, direktionsassistent, er udnævnt til også at være kommunikationschef hos Moe rådgivende ingeniører.

Rikke har en baggrund som arkitekt og en bachelor i kommunikation fra CBS. Hun har 15 års erfaring inden for byggebranchen, hvor hun har arbejdet med ledelse, kommunikation og markedsføring, hos både offentlige og private aktører. Rikke kom til Moe i 2011 fra brancheorganisationen FRI.

Jesper Andreasen, teknikumingeniør, er udnævnt til koncernkompetencechef inden for HVAC-området hos Moe. Jesper har 20 års erfaring med rådgivning inden for HVAC-tekniske installationer. De sidste 12 år som fagansvarlig projektleder på en bred vifte af avancerede HVAC-tekniske anlæg, fra komfort- til procesanlæg. Jes­per har de sidste 10-15 år været en del af Danvaks faglige netværk og bestyrelse og er Moes repræsentant i FRIs Energiudvalg.

Vibeke Gregersen, teknikumingeniør, er udnævnt til afdelingsleder for Infrastruktur hos Moe i Fredericia, der dækker vejprojektering, trafikplanlægning, klimatilpasning, regn- og spildevand samt anlæg og bassiner. Vibeke har mere end 24 års erfaring med et bredt spektrum af infrastrukturopgaver. Vibeke har været hos Moe siden 2014 som projektchef for Infrastruktur og skal med udnævnelsen til afdelingsleder fortsætte styrkelsen af forretningsområdet i Region Syddanmark.

Odder Forsyningsselskab

Jim Friis, 52 år, tiltræder 1. februar som direktør for Odder Forsyningsselskab I/S, Odder Vandværk A.m.b.a. og Odder Varmeværk A.m.b.A.. Jim Friis kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Assens Forsyning og har en fortid i forsynings- og entreprenørbranchen. Han er oprindeligt uddannet akademiingeniør.

Niras

Christian Sandberg, 39 år, har overtaget posten som adm. direktør for NIRAS Sweden efter Markus Davelid, som fremover vil hellige sig koncernansvaret for Niras’ internationale aktiviteter.

Unidrain

Nikolaj Overballe, 44 år, er Unidrains nye salgskonsulent på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Han har arbejdet indenfor vvs-branchen i de seneste syv år og kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Oras Armatur A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156