23948sdkhjf

Rådgiver indleder samarbejde med ATP Ejendomme

Gaihede skal i en fire-årig periode stå for den arkitektoniske og tekniske rådgivning ved vedligeholdelsesarbejder hos ejendomsselskabet
ATP Ejendomme med en portefølje på godt 80 ejendomme har indgået en fire-årig rammeaftale med ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede fra København om rådgivning i forbindelse med ejendomabesidderens mange vedligeholdelsesarbejder.

Ejendomsselskabet har et samlet udlejningsareal på cirka en mio. kvm, og Gaihede skal stå for den arkitektoniske og tekniske rådgivning ved vedligeholdelse og renovering af ATP Ejendommes bygninger.

- ATP Ejendomme er ikke bare en større ejendomsejer, men også en virksomhed, der driver sin forretning efter sunde principper og langsigtet investering. Så at valget faldt på os er en positiv bekræftelse af vores måde at gøre tingene på, og hvordan en Gaihede-rådgiver arbejder på, siger Gaihedes adm. direktør, Jesper-Max Larsen, i en pressemeddelelse.

Tænke ud af boksen

Gaihede og ATP Ejendomme forhandler med afsæt i rammeaftalen om en samarbejdsaftale om projektstyring af mindre vedligeholdelsesopgaver på de omkring 40 ejendomme, som ATP Ejendomme har i Hovedstadsområdet.

- Det er en udfordring at få gennemført vores vedligeholdsopgaver på en struktureret og ensartet måde, da der er mange mindre håndværkeropgaver, der er spredt ud over et stort geografisk område. Derfor må vi tænke ud af boksen for at få dem udført, uden at de lægger beslag på vores egne driftsressourcer, som skal fokusere på vores kunder, siger afdelingschef i projektafdelingen hos ATP Ejendomme Claus Visti Hansen.

Grundlaget for samarbejdet mellem ATP Ejendomme og Gaihede er et ønske om at sikre effektivt vedligehold af ejendommene med fokus på lave omkostninger, god kundeservice og Lean-processer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125