23948sdkhjf

LM Byg henter tidligere NCC-direktør til bestyrelse

Christian Herskind bliver nyt bestyrelsesmedlem hos Greve-entreprenøren
Entreprenørvirksomheden LM Byg A/S får nyt bestyrelsesmedlem i skikkelse af den 55-årige Christian Herskind.

Christian Herskind er adm. direktør i ejendomsselskabet Refshaleøens Holding, som blandt andet har udviklet de tidligere B&W-haller i København, hvor det europæiske melodi grand prix blev afholdt i 2014. Han har en erhvervsmæssig baggrund som koncerndirektør i bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC Construction Danmark A/S.

LM Byg A/S, der har hovedsæde i Greve ved København, har de seneste år haft gang i væksttoget med en omsætning på mere end 400 mio. kroner og en bundlinje, der i seneste regnskabsår landede på 29,2 mio. kroner mod 12 mio. kroner året før.

- Vi glæder os over at få en så stor branchekapacitet som Christian Herskind ind i LM Byg A/S’ bestyrelse. Med hans baggrund og store brancheviden vil han kunne bidrage til at fortsætte LM Bygs positive udvikling, udtaler entreprenørvirksomhedens ejer, Carsten Mindegaard i en pressemeddelelse.

Han overlod i august tøjlerne som adm. direktør til Hans Anker Nielsen for i stedet at tage sig af mere strategiske tiltag i virksomheden.

Udviklet Refshaleøen

Christian Herskind har siden 2008 været adm. direktør i Refshaleøens Holding, hvor han har været med til at udvikle Refshaleøen til en ny bydel i København.

- Jeg ser meget frem til at kunne bidrage med min viden og erfaring fra byggebranchen. Jeg har gennem de sidste år - som mange andre - fulgt LM Byg A/S’ imponerende succes med at specialisere sig i råhusbyggeri. Det er en ambitiøs virksomhed med et stort potentiale, fortæller Christian Herskind i pressemeddelelsen.

Christian Herskind bestrider udover sin nyerhvervede rolle i LM Byg A/S også en række andre bestyrelsesposter i det danske erhvervsliv i blandt andet Orbicon A/S, Skaka A/S, Mannaz A/S, Nordsøfonden og Associated Danish Ports A/S.

Han er oprindeligt uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har en LL.M. i International Business Transactions fra University of London. Han er desuden oberst af reserven og var i 2006 udsendt til Afghanistan.

LM Byg A/S’ bestyrelse består af bestyrelsesformand Lars-Christian Brask, bestyrelsesmedlem Carsten Mindegaard, Flemming Kragh Hansen og Christian Herskind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109