23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Moe, Dansk Byggeri Østjylland, Intego og Niras
Moe

Claus Kjøge, bygningskonstruktør, er ansat som projektchef, renovering & nybyg, i divisionen Erhverv & Bolig i den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i København.

Claus har 24 års erfaring - de seneste 15 år har han gennemført adskillige ombygnings- og vedligeholdelsesprojekter for boligselskaber, it-virksomheder, medicinalvirksomheder og hospitaler. Det seneste år har Claus arbejdet som bygherrerådgiver hos Wissenberg A/S og fungerede som projekt- og projekteringsleder for et større renoveringsprojekt af Højbjerg Vænge afd. 1002, for Herlev Almennyttige Boligselskab (HAB). Claus er endvidere byggeøkonom i foreningerne Danske Byggeøkonomer & Akademisk Arkitektforening og har derfor en solid baggrund, hvad angår projektledelse og bygherrerådgivning.

Dansk Byggeri Østjylland

Finn Damkjær Pedersen, HM Entreprenør i Juelsminde, er netop valgt til bestyrelsen i Dansk Byggeri Østhylland for en toårig periode.

Finn Pedersen har ikke kun erfaring fra entreprenørvirksomheden, men har tidligere drevet landbrug og været formand for Østjysk Landbrugsforening inden han skiftede til byggebranchen. Han er desuden formand for Business Horsens.

Intego

Claus Kristoffersen, er pr. 1. december 2016 ansat hos Intego i Grindsted som leder inden for maskinflytning.

Han blev uddannet produktionsteknolog i 2006 og har siden blandt andet været beskæftiget som serviceleder hos Yit og afdelingsleder hos Caverion. Claus’ primære ansvarsområde bliver opbygning af kundegrundlag og medarbejderstab for Intego Grindsteds nye afdeling.

Niras

Henrik Bech-Hansen, 58 år, er ansat som projektleder hos Niras. Han er kemi- og bioteknologiingeniør og kommer fra en stilling som Key Account Manager hos Altotech og har i mange år arbejdet i teknologiledende virksomheder i både ind- og udland som Millipore Merck, Ge Healthcare og Novo Nordisk.

Hos Niras skal den stærke industrirådgiver styrke Niras’ ekspertise inden for det bio-pharmaceutiske område, hvor firmaet i øjeblikket oplever en markant vækst i forskningsprojekter, som vokser ud af laboratorierne, og skal blive til storskala-produktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188